Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Amikor autóba ültök minden...

Amikor autóba ültök minden egyes alkalommal ellenőrzitek azokat a műszaki dolgokat, amiket annak idején vizsgán kellett?

Figyelt kérdés
Tehát világítás, kormány holtjáték, ilyesmikre gondolok. Szinte senkit nem látok, aki ezeket végignézné.
2013. aug. 15. 18:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne. Még a vizsgabiztost is megkérem, hogy kösse be magát:) Minden nap:)
2013. aug. 15. 18:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Hogyhogy? Rokonod a vizsgabiztos, hogy te fuvarozod minden nap?
2013. aug. 15. 18:56
 3/15 anonim ***** válasza:
Az első csak szarkaztikus volt:) Én nem szoktam soha, mert a kocsim állapota nem olyan hogy erre szükség lenne.
2013. aug. 15. 18:59
 4/15 A kérdező kommentje:

De nem azért kell mert az autónak rossz lenne az állapota. Nem?

Hanem mert nem tudhatod, hogy nem épp aznap ment tönkre. Ha egyik nap megnézted és jó, ugyan olyan eséllyel megy rajta tönkre valami másnapra mint egy év múlva.

2013. aug. 15. 19:05
 5/15 A kérdező kommentje:

Bár a mai kocsikban ugyebár van canbus, meg mindenhol mindenféle érzékelő ami azonnal adja a hibakódot.

De akkor mért jó vizsgán eljátszani, hogy így kéne csinálni, mikor senki nem tartja be?

2013. aug. 15. 19:07
 6/15 Dörmögő ***** válasza:
Csak a kerekekre szoktam vetni egy pillantást mikor a kocsihoz sétálok. Világítást elég ritkán ellenőrzöm, mondjuk már több mint egy éve nem ment ki egy izzóm se. A kormányt meg a féket meg úgyis kipróbálom amíg kiállok a kapun.
2013. aug. 15. 19:08
 7/15 A kérdező kommentje:
Ja, nekem a keréknyomást is kiírja a kocsi. Ha két tized bárnál több az eltérés oldalanként, azonnal jelzi.
2013. aug. 15. 19:11
 8/15 A kérdező kommentje:
Amúgy kösz a válaszokat.
2013. aug. 15. 19:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Gumikra ránézek mindig, körbejárom. Aztán úgyis kiderül amikor állok ki a parkolóból, hogy a fékkel van-e valami gáz, stb. Izzókat éjszaka észreveszed ha ki van égve. Kormány holtjáték nem lesz egyik napról a másikra ugyebár. Egyedül a fék a lényeges szerintem meg a gumik. Ezekből lehetnek komoly gondok. De ugye itt az első kanyar 10 méterre van, ahol soha nem jár senki, ha ott nem fogna a fék, berántanám a kéziféket vagy levenném a gyújtást és kész :)
2013. aug. 15. 19:16
 10/15 anonim ***** válasza:

világítást nem, kormányt nem, féket úgy is megérzem ha nem fog.

A gumikat meg látom, amikor bemegyek a garázsba, meg úgy is észreveszem az első métereken hogy valami nem jó.

De ha nem otthonról indulok, hanem állt az autó pár órát egy parkolóba, akkor mindig körbesétálom, nem lopták-e le róla a rendszámtáblát, megvannak-e a kerekek, nem-e törték be a lámpákat.

de otthon zárt garázsba ilyen nem kell.

2013. aug. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!