Elengednétek őket?
Én is inkább az esti vonat és a vasútállomás miatt félteném őket, mert nappal a Balatonon nem hinném, hogy sok bajuk eshetne, ha a vízben is figyelnek egymásra.
Nincs egy idősebb testvér vagy unokatestvér, akivel jóban vannak és eltudná őket kísérni?
Nem!
Velencére még meggondolnám de a Balatonra biztosan nem. Velencére is csak ha velük megy még 2-3 barát/barátnő... Ketten a vizben vannak, nincs is aki felügyelje a cumót
Én a 20 éves barátnőmet nem engedem el soha, viszem-hozom autóval állandóan.
Jobb félni, mint megijedni. 14 éves kislányokat pedig főleg. Menj velük, de láthatatlan módban, vagy maradjanak otthon a fenekükön, amíg nincs még valaki, aki felnőtt, meg az se árt, ha fiú. Addig meg had duzzogjanak, pár napig mérges lesz, azt újra szeretlek apa.
Barátnőm pont ugyanez. Kicsit duzzog néha, aztán jajj milyen kedves vagyok, más fiú nem ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!