Az első egy-két rutin órán mit kellene tudnia a tanulóvezetőnek?
Én ma voltam a másodikon, de most egy kicsit nekikeseredtem... :( Korábban "vezettem" már a saját autónkat földúton, de nem sokat. Most meg össze-vissza bénázok, azt sem tudom, hogy hol az autó, mikor kell kanyarodni, hogy oda jussak, ahová kell, milyen íven stb stb... A kuplungkezelésről meg nem is szólva... Marhára zavar, hogy az oktató is nyomkodja, én meg csodálkozok, hogy miért nem megy az autó, amikor már szinte teljesen felengedtem (dízel autó), akkor elkezdem nyomkodni, utána rájövök (legalábbis gondolom), hogy az oktató nyomja, erre ő meg megszólal, hogy ne nyomkodjam annyira, de azért haladjak... :S Még a kormányzás se megy jól szerinte... :P Az egyetlen ami megy, az az emelkedőn kézifékkel indulás. De szerinte már tudnom kellene, hogy parkoláshoz mikor kell elkezdeni kormányozni stb. stb...
Mi lesz így velem??? Már azon gondolkodom, hogy egy igazi antitalentum vagyok, és hagynom kellene az egészet.
Vagy az oktató vár el túl sokat?
Teszem hozzá, hogy a saját autónkkal (benzines), ki-be állok az udvarba, soha nem fullad le, és még össze sem törtem. :D
Meg úgy éreztem, hogy a rutinpályán össze-vissza adja a feladatokat, erre ma, miután mondta, hogy álljak ki jobbra előre, és kiálltam, megszólal, hogy na, most mit szoktunk csinálni? Hát tudja a p.csám... Erre ő, hogy ezt figyelni kellene, tudnom kellene már magamtól, hogy ezután mi következik... :S De én jelen pillanatban még annak is örülök, ha tudom, hogy nagyjából mit kell tennem, nemhogy még arra is figyeljek, mi következik. Nekem ez túúúúúl sokkkkkk.
Úr isten, akár magamat hallanám, kedves kérdés kiírója. nekem pár napja volt az első rutin órám, hát katasztrófa. Az oktatóval kanyarogtunk a rutinpályán, de nekem annyira nem ment a kormányzás hogy szinte állandóan átnyúlt. Sírtam is otthon emiatt hogy sz.r vagyok, meg minden. Mondta, hogy látszik h nem az én világom de majd belejövök....
Remélem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!