A traffipax-ra miért hívják fel a figyelmet?
Ha 10km/h-val megy akkor nem kisebb. Akkor az történik, hogy egy a többiekhez képest jelentősen lassabb jármű kerül ki a közútra, mit meg kell előzni. Ezt sokan még nem belátható útszakaszon is megteszik, sőt lesz aki végigelőzi a lassan haladó mögött kialakuló sort... sokkal nagyobb veszélyforrás, mintha a megengedett sebességgel haladna.
Fáradtan, vezetésre alkalmatlan állapotban meg nem ülünk autóba, és akkor nem alszunk el 30-nál sem :P
12-es
Iróniából irtam azt a 10 km/h-t, mert a kedves kérdezőnek már az 50 is túl nagy tempó. Ebben a rohanó világban, mikor a haladás a legfontosabb. Na mindegy is, nem vitázok...
a trafizással nem is lenne gondom, ha olyan helyen lennének kint, ahol tényleg megvan rá az ok. De olyan helyre, ahova csak kitettek egy 30-as táblát(lakotton kívülre természetesen), mert hogy ott az utóbbi 3 évbe talán kétszer kétszer ha voltak kint lapátolni az aszfaltot, de az út jó, tábla kint, trafi kint.
még szerencse hogy villantottak szemből, mert jó 100-as tempóval érkeztem, és a domb jó oldalán álltam meg, de olyannyira, hogy állóra fékeztem az autót, a csomagtartóban minden szétborult, így kb 5 percig csak pakoltam, aztán amikor elindultam, dombon átérve láttam, izgalomba voltak a pénzbeszedők, de szerencsére nem gazdagodtak rajtam.
Kedves kérdező!
Szerintem ha valaki elalszik, az nem fogja betartani a 30-as táblát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!