Kerékpárosra kiadhatnak körözést?

Á, arra kevés az esély, hogy összefussunk :D
Mellesleg lerázom.
Mellesleg letagadom.
Mellesleg nekem volt igazam sztem abban a helyzetben :P

Hát abban biztos vagyok, azért is kéne még nyár végégig kihúznom, aztán megyek vissza az egyetemre, majdcsak lehűlnek a kedélyek :D
Atyám, túl sok NFS Underground-ot játszottam :D

Kiadhatnak, de egy beugatásért nem fognak, szerencsére nem ilyen egyszerű a dolog. De tény, hogy az illető járőr előfordulási helyém kisangyal módjára kell közlekedned, mert könnyű a bringáson fogást találni. Kezdheted is pl. a kötelező felszerelések ellenőrzését.
Hja, és ne jusson eszedbe az intézkedés elől meglógni, mert akkor tényleg bajba kerülsz.
Köszi!
Hát, akkor nem fogok intézkedések elől elúszni, max, ha álcázhatom úgy, hogy "nem vettem" észre.
Valóban amúgy, bringást ott tudnak megbüntetni, ahol érik, kb senkinek sem teljes a felszerelése, vagy mondjuk ha nekem ránéz a városon belüli átlagsebességemre az órámon, akkor lehet meghúz a 25 km/h-ért. (Ha jól tudom gyalogúton ez sok.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!