Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kerékpárosra kiadhatnak körözést?

Kerékpárosra kiadhatnak körözést?

Figyelt kérdés
Ma egy enyhe incidens során sikerült jól beugatnunk egymásnak egy autóvezetővel, a baj csak annyi, hogy szerintem civil kocsis rendőr volt. Volt is ideje jól megnéznie magának, szerintetek lehet belőle bajom? :S

2013. júl. 24. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Maximum annyi, hogy ha járőr és szolgálatban lesz és megismer akkor lehet megfingat :D
2013. júl. 24. 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Á, arra kevés az esély, hogy összefussunk :D

Mellesleg lerázom.

Mellesleg letagadom.

Mellesleg nekem volt igazam sztem abban a helyzetben :P

2013. júl. 24. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Letagadhatod, hidd el akkor is talál valamit amiért megbüntethet...
2013. júl. 24. 17:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát abban biztos vagyok, azért is kéne még nyár végégig kihúznom, aztán megyek vissza az egyetemre, majdcsak lehűlnek a kedélyek :D

Atyám, túl sok NFS Underground-ot játszottam :D

2013. júl. 24. 18:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Kiadhatnak, de egy beugatásért nem fognak, szerencsére nem ilyen egyszerű a dolog. De tény, hogy az illető járőr előfordulási helyém kisangyal módjára kell közlekedned, mert könnyű a bringáson fogást találni. Kezdheted is pl. a kötelező felszerelések ellenőrzését.

Hja, és ne jusson eszedbe az intézkedés elől meglógni, mert akkor tényleg bajba kerülsz.

2013. júl. 25. 18:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát, akkor nem fogok intézkedések elől elúszni, max, ha álcázhatom úgy, hogy "nem vettem" észre.

Valóban amúgy, bringást ott tudnak megbüntetni, ahol érik, kb senkinek sem teljes a felszerelése, vagy mondjuk ha nekem ránéz a városon belüli átlagsebességemre az órámon, akkor lehet meghúz a 25 km/h-ért. (Ha jól tudom gyalogúton ez sok.)

2013. júl. 25. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!