Válaszoló, miért is szigorítanál rajta? Nem orvosnak készülök, csak egy szerencsétlen B kat. jogsit akarok megszerezni hagyjál már ez is pont elég ahhoz, hogy ha valami baj van tudjak segíteni.
2013. júl. 28. 21:29
14/17 anonim válasza:
Miért is szigorítanék?
Nagyon sok olyan eset miatt van olyan állapotban a sérült, hogy életveszélyes vagy meghalt, mert aki ott van a balesetnél nem segít (mert nem akar, mivel úgy érzi, hogy nincs meg az a tudás amit meg kellene ilyenkor tenni!), és ez nagyban ront a sérült helyzetén emiatt mi vagyunk abban a helyzetben, hogy akár a kezünk között hal meg valaki, mert nem volt szakszerű elsősegélynyújtás. Emiatt szigorítanám, mert ha véletlenül Te kerülnél olyan helyzetben, szerintem Te is elvárnád azt a segítséget amin az életed múlhat! És szerintem ez mindenkire vonatkozik. Ezután gondolkodj el a "nyamvadt elsősegélyen". Üdvözlettel
2013. júl. 29. 13:13
15/17 anonim válasza:
Hát nem tudom én pl. hiába fogom elsajátítani jól ha egyáltalán nem bírom a vért és már az órákon is rossul vagyok az egésztől. Nem tehetek róla ilyen vagyok, szerintem ha egy balesetbe futnék elájulnék. Ezen meg nem lehet változtatni egy 3 napos gyorstalpaló oktatással.
2013. júl. 29. 13:24
16/17 anonim válasza:
A vértől való irtózás az pszihés eredetű, ezen nem a tanfolyam, hanem Te tudsz változtatni! Amikor általános iskolába jártam, ha elvágta valaki az ujját én is rosszul voltam, most pedig szinte nap mint nap látok vért. Ha valaki öklendezett már én hánytam, most volt aki arcon hányt mégsem lettem rosszul. Csak el kellett hitetnem magammal, hogy nem is olyan rossz ez. Ezt kell tenned neked is, ha segíteni szeretnél másokon! Üdvözlettel
2013. júl. 30. 13:25
17/17 anonim válasza:
Én rosszul vGyok ezektol a tanfolyam 2 alkalmas volt. Az elson behanytam elajultam a masodikra el sem mentem. Sikeres vizsgaval tavoztam igyis(elsore) . Akinek esetleg van szuksege segitsegre nekem megvan egy csomo vizsgakerdes es az anyag. Szivesen segitek barkinek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!