Az normális, hogy a vezető oktatóm nem tud fogadni, csak jövő hónap közepén?
Ma voltam kresz vizsgán, örülök, meg minden, hogy átmegyek. Felhívom, mert minél hamarabb le akarom tudni a vezetést, hogy nyáron kész legyek mindennel, erre közli, hogy vagy jövőhéten, vagy pedig a jövő hónap közepén hívjam őt. De inkább az utóbbi. Nem értem a logikáját.
Nem azért, tudom, hogy ő is ember, és hogy mellette még buszsofőr is, és gondolom, hogy őt sokan választották most oktatónak, mivel indult kresz csoportja is. De ezt annyira nem érzem fair dolognak, hogy akik most buktak a mai nap a kresz vizsgán, azok is kb. akkor kezdhetik el a vezetést mint én, ha nem hamarabb.
Az meg annyira ciki lenne, ha kérvényezném, hogy másik oktatóhoz akarok kerülni, és nyilván meg lenne a véleményük rólam, hogy nem adtam esélyt ennek az oktatónak.
Más is járt így?
én is így jártam (mondjuk én egy héttel rá kezdtem is..:D)..am meg nyugodtan kérhetsz másik oktatót mivel ők te érted vannak nem fordítva....És nem fognak megszolni mert másik oktatót kérsz..valaki azért kér másik oktatót mert megbukott forgalmin...az cinkebb...
Remélem segítettem!
Köszönöm a válaszokat. :)
Nos, ma 2 hétre rá felhívtam megint, és azt mondta, hogy a héten tuti nem tud fogadni, jövőhét kérdőjel még. De utána meg nyaralni megy 1,5 hétig. Azt hiszem, hogy körülnézek a többi oktató között, van egy akit elég kevesen választanak, amiért kicsit gyengébb kocsija van. (Suzuki Swift 1.3) Szóval csütörtökön megyek úgyis elsősegélyre, és majd a titkárnővel elintézem a dolgot, hátha nála több sikerrel járok.
Egyébként Heves megyében lakom, egy nagyobb városban, és ott annyi autósiskola van, mondjuk ez az egyik legnépszerűbb, de 6 oktató van, elképzelni nem tudom, hogy miért lehet nehezen kapni időpontot. Mondjuk tényleg mindenki most akarja megcsinálni, csak nálunk egyszerre 2 csoport indult kb. 40 fővel.
Már a falvakban is van autósiskola. Vagy ebből vagy a garázsboltjából akar megélni a sok paraszt :D
Am. nyugodtan menj csak Swiftre, ha azt megtanulod kezelni akkor utána bármit elvezetsz. Én már bánom, hogy dieselesre mentem, mert most küszködök a benzinessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!