Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Hogyan tudok Budapestr...

SÜRGŐS! Hogyan tudok Budapestről Dunakeszire eljutni kerékpárral? Ha van arrafelé vezető kerékpárút, az Budapesten honnét indul?

Figyelt kérdés
Sajnos nem igazán ismerem még a várost és környékét, valaki segítsen, aki igen!
2013. ápr. 23. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
honnan és hova ? me Budapest is nagy ,meg Dunakeszi is szóval nem mind1 honnan és hova mész
2013. ápr. 23. 22:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Deák térről indulnék, és Dunakeszin a Fő utcára kellene eljutnom, a gyártelep vasútállomás közelébe.
2013. ápr. 23. 23:04
 3/8 anonim válasza:

1. deák tér

2. bajcsy-zsilinszky út

3. váci úton végig

2013. ápr. 24. 07:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. ápr. 24. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:

A Váci útból 2-es főút lesz, és annak egy bizonyos szakaszán tilos biciklizni!

[link]

2013. jún. 17. 04:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, időközben sikerült végighaladnom a kérdéses útvonalon, és találkoztam előbb a "Kerékpárút vége", majd rögtön utána a "Kerékpárral behajtani tilos" táblával, és minthogy nem tudtam feloldani ezt az ellentmondást, valamint más biciklisek is vígan gördültek a 2-es úton, így én is.

Szerencsére egyébként viszonylag rövid az a szakasza a 2-es útnak, ahol elvileg tilos kerékpárral közlekedni, de bicikliút sincs. Azért megijedtem egy kicsit, amikor rendőrök jöttek, épp amikor itt tartottam, de próbáltam bízni benne, hogy ők is tudják mindezt és ismerik az utat meg a helyzetet. Aztán nem állítottak meg, és a többi kerekezőt sem.

Szóval köszönöm még egyszer a válaszokat, a kérdés erre vonatkozott, hogy van-e ilyen szakasz azon az útvonalon.

2013. jún. 17. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért az érdekes, hogy mi értelme van egy olyan kerékpárútnak, ami az országút közepén véget ér.

Egyébként táblától függetlenül ez a szakasz tényleg nem túl biztonságos. Elég keskeny az út és kamionok is sűrűn járnak rajta. A jobb megoldás Dunakeszire a hátsó út, ami a Külső Szilágyi út felől közelít, majd a Pálya utcán folytatódik, ahol szinte végig van kerékpárút.

2013. jún. 17. 12:34
 8/8 anonim válasza:
update: már van végig bringaút Budapest és Dunakeszi között
2021. márc. 21. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!