Ha itthon így sikerülnek a tesztjeim, akkor sikerülhet a vizsgán?
itt múlik a szerencsén is elég sok. nekünk is a 70 pontot mondták, hogy az fölött jó eséllyel mész, az alatt rosszabbal. Én 70-72 pontokat csináltam, volt jobb is(75), rosszabb is(67-69). Vizsgán 68 pont, tehát meglett.
Volt egy csaj, 70 pontot sosem csinált, úgy ment oda, hogy megbukik, 75 pontosat csinált. Én sem hittem el, de ő sem. Igaz amikor én már fél éve vezettem jogsival, ő még csak akkor kezdte a forgalmit, mert a rutin sem ment neki, igen sokszor meghúzták. De azóta már meglett neki valahogy a jogsija.
Köszönöm a válaszokat!
Ma is egész délelőtt gyakoroltam,és most meg azt a 358 kérdést olvasom,amit átküldött az oktató,mert azt mondja,hogy ezeken szoktak elcsúszni nagyon sokan.
Én próbálok mindent megtenni,meg értem is őket,csak néha ilyen figyelmetlenségeken bukok el,és van,hogy véletlen el is nyomom,de az már csak azért,mert fáradt vagyok..:S
60 pont kötüli eredményekkel azért necces. Mert ha otthon, nyugodt körülmények között is csak éppen átmégy, akkor amikor majd izgulsz, simán rosszabb eredményed lesz.
Nem is értem, miért nem lehet normálisan megtanulni azt a szerencsétlen kreszt. Amikor én vizsgáztam, otthon mx 1-2 kérdésben voltak hibáim, azok sem 3 pontosan voltak.
Ne a minimumra menjetek már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!