Most lenne lehetőségem letenni a jogsit, de kicsit bizonytalannak érzem magam. Te bevállalnád így?
Utolsó sulis évem lesz most munkába lépés előtt, így hasznomra válna még most megcsinálni, amíg nem munkába kell járnom. Viszont annyira hirtelen jött a lehetőség, hogy kicsit ráparáztam a dologra, mert még soha életemben nem volt lehetőségem vezetni.
Nem tudom, hogy pl. a parkolást meg tudnám-e tanulni, meg ilyenek. Amúgy meg akartam csinálni a jogsit, csak kicsit később. :-)
Ti belevágnátok így is? Ha most nem vállalom be, akkor elúszik a lehetőség és ki tudja, nekem mikor lesz annyi pénzem, hogy kifizessem...
21L
"kicsit ráparáztam a dologra, mert még soha életemben nem volt lehetőségem vezetni. "
Most viccelsz?????
Nagyon sokak akkor ülnek először kormányhoz amikor a gyakorlatot megkezdik egy autósiskolánál.
(többek között én is így voltam annó)
Én mégsem jelent semmi gondot az egész.
Az csak egy extra luxus, hogy ha valaki előtte "vezetett".
Én most 30 évesen csinálom és sajnálom, hogy nem korábban... A para -faktor nem szűnik meg az évek múlásával sem, szóval ugyanúgy izgulok, mintha fiatalabb koromban csináltam volna, még én sem ültem a kormány mögött. Csak kisgyerekek mellett, fáradtan talán picit másabb. Anyagilag is gázabb.
Szerintem mindenképpen vágj bele!! :) Hajrá!
"Most lenne lehetőségem letenni a jogsit"
Akkor mire vársz?Nem lesz ott semmi baj majd meglátod :)
Köszönöm a válaszokat! :-) Egy fokkal jobban hajlok rá, hogy bele merjek vágni! :)
Azért írtam, hogy még sose vezettem, mert sok helyen olvasni olyat, hogy már oktatás előtt engedték őket pl. a rokonok "gyakorolgatni" egy parkolóban vagy valahol. Nekem meg annyi közöm van az autókhoz, hogy sokat utazom az anyósülésen. :D
# 8
Minket az oktató úgy tanított hogy amikor a tükör egyvonalban van a másik kocsi oldalával akkor kell alászedni a kormányt. Persze ez más méretű kocsiknál változhat, de mi azt figyeltük hogy mikor érünk ahhoz a vonalhoz és akkor alászedtük teljesen a kormányt. Ez a derékszöges tolatásosnál volt. A srác akivel jártam tanfolyamra neki nem ment a hátrafelé párhuzamos parkolás. Neki vizsgán az oktató segített, tolatáskor egy előre megbeszélt jelnél (ránézett az oktató a tanulóra) kellett alászednie a kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!