Hol lehet BKV-s vonaljegyet venni? A buszon van rá lehetőségem? Még sosem utaztam a BKV-val így ezt nem is tudom tehát nem kérnék semmilyen leszóló kommentet.
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 20:37
1/4 Dia81 válasza:
jobb esetben a buszon is lehet a sofőrtől, de ott valamivel drágább. 350 helyett 400 vagy ilyesmi. vagy nagyobb csomópontokon metróknál automatából, ha pénztár már nincs nyitva. jó utazást! :)
2/4 anonim válasza:
Nem minden járaton lehet a buszon a soförnél jegyet venni, és ha van is, akkor drágább mintha előre megveszed. Nem tudom merre felé akarsz közlekedni, de pl. szinte minden metro állomásnál vannak pénztárak, ahol árulnak jegyet, és nagyon sok újságárusnál is van BKV jegy.
3/4 A kérdező kommentje:
A 200E busszal mennék a ferihegyi vasútról ki a reptérre.
2013. jún. 20. 21:02
4/4 acelsziv válasza:
Az végállomás és van jegypénztár is. Gondolj a visszaútra. A reptéren nemigen lehet jegyet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!