Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha annyi sok kamionbaleset...

Ha annyi sok kamionbaleset van az álmos sofőrök miatt, miért nem korlátozzák, hogy mennyit vezethetnek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ma már a nagy többség betartja a szabályokat. Nem mondom, van még ahol trükköznek, dolgoztam is ilyen helyen, de ha észreveszik, nagyon keményen büntetnek.

Kicsit túl van ez lihegve. A média felkapja ezeket, holott az összes balesetek kb. 10 % - át okozzák teherjárművek.

Az a baj, amit fentebb említett valaki, hiába pihensz minden nap, ha 6 - 8 heteket nem vagy otthon, idegileg elhasználódik az ember.

2013. aug. 12. 15:30
 12/13 anonim ***** válasza:
nálunk be van tartva minden szigorúan??? üljetek be valaki mellé és nézzetek végig egy hetet. Egy belföldishez ülj be majd meg lehet nézni... (tisztelet a kiv.)
2013. aug. 21. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy látom rengeteg kamionszakértö van itt, ugyanúgy ahol megalkották azt hogy pihenjen a soför.Mondjátok már ti nagy szaktudósok ,ha de-9 órátol ,mert úgy jön ki,pihenni ill aludni kell 19óráig, utána pedig ugye fittek lesztek,és irány az országút, 10óra vezetés ,magyarul egész éjszaka. Nem fogsz elaludni tuti, mert a papir igazolja kipihented magad. Nembeszélve ha a pihenöidödet esetleges +35 celziusz is füszerezi. Régen meg a nagyorrú világban mentünk, 4-5,6órát álmos lettem aludtam amennyit kellett aztán go. Utána megint 4,5 óra ,de volt úgy hogy fel óra , aztán ujjabb alvás. de ma már nem lehet . Ma 9 óra vezetés, 10 óra alvás ha kell ha nem, pl nyáron nappal 35- 40fokban. Menni meg kell, ha az atr engedi mert ha lassú az átlagsebességed, netalán még meg is mersz állni, csörög a telefon , mert ugye a tulaj müholdon követi a kocsi mozgását.És a munkaidö az ugye munkaidö.
2013. dec. 20. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!