Nem veszélyes a baloldali forgalom? Angliába fogok utazni autóval. Mivel ott baloldali a forgalom, akartam egy kicsit gyakorolni és tegnap az M7-en kipróbáltam. Szerintem nagyon necces.
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 15:04
1/3 anonim válasza:
A párommal kint élünk Angliában.Mivel a párom tud vezetni,úgy döntöttünk veszünk itt kint egy autót,és megyünk felfedezni a szigetet.Amikor először ült be a kocsiba,az elején a szűk utcából kijönni nehéz volt,és folyamatosan mondanom kellett,hogy most vigyázzon,mert nekimegyünk a mellettünk parkoló kocsiknak..De fél óra vezetés után ráállt.Igaz neki azt is meg kellett szoknia,hogy az "anyósülésbe" kell ülnie,mert ott van a kormány,nem beszélve a sebváltóról.
Amikor tavaly mentünk haza látogatóba Magyarországra ,akkor szintén fura volt a másik oldalon vezetni:)
Arra figyelj majd,hogy elég szűkek az utcák,mert mindkét oldalon parkolnak,és néha csak annyi hely van,hogy éppen egy kocsi befér oda...de hamar rá fogsz állni,nem kell tőle parázni..
2/3 anonim válasza:
Ha az M7-esen gyakorolod, akkor persze, hogy veszélyes, te észlény... -_-"
3/3 anonim válasza:
Nem.Csak ha lelépsz a járdáról,elúször jobbra nézz.Bár én nem tudtam teljesen hozzászokni észak-Írben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!