Van egy Al-Ko 4T Benzines fűnyiróm, de nem indul egyátalán, milehet a baja?
Figyelt kérdés
Régi tipusú ilyen fajta:
tél után inditani akkarom de sekép sehang,ráncigálom azt egy idő után beindul,fulladozik és leál,utána képtelenség elinditani,gyertyánál szikra van,más gyertyával sem indul,benzint kap mert a gyertya benzines,karbulátort kitisztitottam és a légszürőt is,olaj is van bent,nem értem milehett a baja,segitsetek benne,köszönöm elöre is!
2013. jún. 21. 23:41
1/8 anonim 

válasza:

A benzint benne hagytad télre? Ha igen öntsd ki belőle, vegyél bele frisset, és csoda fog történni.;)
2/8 A kérdező kommentje:
üressen raktam el,friss benzint raktam bele
2013. jún. 22. 01:14
3/8 anonim 

válasza:

EZ az AL-KO cég nem egy megbízható cuccokat gyártó valaki. Kínai, illetve termékpalettájukban robogótól kezdve kerti szivattyúig van minden. Én nem lepődnék meg hogy nem indul.
Amúgy gyertyacsere, karbi pucolás, megnézni h kap-e enni. Ha minden ok akkor passz.
4/8 anonim 

válasza:

Karburátort lehet állitani? Lehet azt kéne tekergetni egy kicsit.
5/8 A kérdező kommentje:
Gyertyacsere megvolt,szikra van,benzint is kap mert benzines a gyertya mikor kiszedem,légszürő tiszta,karbulátort is kipucoltam,karbin nincs állitó csavar csak alapjárati,nem értem mi lehet a baja
2013. jún. 22. 21:26
6/8 anonim 

válasza:

Próbált légszűrő nélkül indítani, könnyebben be fog röffenni, esetleg egy kis hidegindító spray is jót tehet neki.
7/8 A kérdező kommentje:
Légszürő nélkül sem indul be,beakkar indulni légszürő nélkül de inkább világos füst jön a légszürő helyéről,de nem indul be,hideginditó sprayval sem indul,várom a további ötleteket.
2013. jún. 23. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!