Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Gyalogosok miért kell ezt...

Gyalogosok miért kell ezt csinálni?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy a gyalogosok lelépnek pedig mögöttem nem jön egy autó sem !

kb 4-5 másodperc mire megállok a zebra előtt. De ha várna 2 másodpercet elhaladnék előtte és kész.

2013. máj. 28. 18:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

"A ket korcsopot között pedig attól függ mi9lyan napom van vagy vagy. "

Ez nem úgy megy, hogy aznap van kedved megállni a pirosnál, parkolójegyet venni vagy épp a menetiránynak megfelelően haladni. A gyalogosnak ha a zebrához ért, elsőbbsége van, az autósnak pedig meg kell állni. Pont. Ez a szabály, amit nem az aktuális kedved és lelkiállapotod határoz meg.

Az persze más kérdés, hogy száguldó autó elé nem lépünk, mert a koporsóban már cs.szheti a gyalogos az elsőbbségét.

2013. máj. 28. 19:34
 12/35 anonim ***** válasza:
94%
Szóval kedved szerint döntöd el, kinek kötelező az elsőbbségadás és kinek nem, mozgó útakadályként használod a kocsidat, és még fel vagy háborodva, hogy nem kezelnek partnerként? Gratulálok, kiérdemelted a nap balkáni tahója címet...
2013. máj. 28. 19:39
 13/35 A kérdező kommentje:
Én legalább őszinte vagyok nem álszenteskedő f@sz.
2013. máj. 28. 20:09
 14/35 anonim ***** válasza:
Őszintén bevallod, hogy a közlekedési szabályokat az aktuális hangulatod alapján tartod be.... ezért most dicséretet vársz?
2013. máj. 28. 20:16
 15/35 A kérdező kommentje:

A gyengébbek kedvéért:

Jókedvem van : Ha gyalogos közelít a zebrához. leveszem a gázról a lábam 'kismértékű lassulás' A gyalogos szétnéz szemkuntaktus, és fékezek.

Ma bunkó vagyok napom van : A gyalogos közelít vagy már várakozik és pont előttem van annyi hely ahova az ő bátorsága befér akkor gázt adok az autó meglódul (210le) a gyalogos megtorpan és középső ujját mutogatja nekem. És én eltűnök a messzi távolban.

Gyerekek és idősek közötti korcsoportra vonatkozik. Ezt megint a gyengébbek kedvéért írtam le megint.

2013. máj. 28. 20:24
 16/35 anonim ***** válasza:

"Ma bunkó vagyok napom van : "

Semmi gond, de akkor fogadd el, hogy az adott gyalogosnak éppen akkor bunkó napja van (meg persze hivatalosan elsőbbsége, tehát ha elütöd téged vesznek elő a rendőrök) és azért nem vár 2 percet hogy te elhaladj előtte és utána lépjen le...

2013. máj. 28. 20:29
 17/35 anonim ***** válasza:
Gyengébbek kedvéért: eddig is értettük, hogyan történik a közlekedés szabályainak általad történő keresztbe sz*rása. Ettől nem vagy kevésbé undorító alak.
2013. máj. 28. 20:31
 18/35 A kérdező kommentje:

Hogy én elhaladjak előtte 2 másodperc kell.

Egyébként rendszeren közlekedem gyalogosan is. És mindíg úgy közlekedem gyalog hogy van egy fiam akit fel kell nevelnem.

2013. máj. 28. 20:35
 19/35 anonim ***** válasza:
90%

"Hogy én elhaladjak előtte 2 másodperc kell."

Gyengébbek kedvéért (lassan írom, hogy megértsd): tööök miiiindeeegy, hoooogy neeekeeeed meeeennyiiii idddőőőőő keeeeell elhaaalaaadniii előőőőteeee.

Éééérteeeed?

Neki van elsőbbsége a közlekedési szabályok szerint. Te ezt nem tartod be, mert épp sz.r a kedved. Ha baleset történik, nem fogja érdekelni a rendőrt és a bírót sem a rossz kedved, sem az, hogy a gyalogosnak 2 másodpercet kellett volna várni.

"Egyébként rendszeren közlekedem gyalogosan is. És mindíg úgy közlekedem gyalog hogy van egy fiam akit fel kell nevelnem."

Igen, pont az ilyen felelőtlen hangulatember vezetők miatt vagy veszélyben gyalogosan is a zebrán.

2013. máj. 28. 20:39
 20/35 A kérdező kommentje:

A "gyengébbek kedvéért" dumát hagyd meg nekem oké ?

Találj ki valami mást magadnak.

2013. máj. 28. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!