Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Férfiak a véleményetekre...

Férfiak a véleményetekre lenne szükségem. Mit tanácsoltok? A páromnak egy ferrari tesztvezetést szeretnék ajándékozni, de nem tudok melyik legyen.

Figyelt kérdés
Utcai 7-8km vezetés ,Ferrari F430 coupé-t, F430 Spider-t, Maserati GT S vagy egy páyán 5kör egy ferrari 360 replikával.Kilóméterekben ugyanaz.ti melyik lehetőséget és melyik autót választanátok?

2013. máj. 5. 14:35
 1/6 eNerdzsy ***** válasza:

Ferrarit nem lehet utcán kihúzatni.

Mindenképp a versenypályát választanám még, ha replika akkor is.

2013. máj. 5. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Az utcainak semmi értelme.

A versenypályát - de nem reprikával, mert az megint öngól.

2013. máj. 5. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
A pályát, de nem replikával. Nem muszály hogy ferrari legyen, elég ha valami erős hátsókerekes autó.
2013. máj. 5. 15:19
 4/6 Beviz Elek ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Én ezekből/hasonlókból válogatnék.

Ha Ferrari mániás és mindenképp azt szeretne vezetni, akkor én várnék amíg lesz egy olyan akció.

2013. máj. 5. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:

A replikát semmiképpen. Az a 7-8 km meg nevetséges, főleg ha nem is hagyják hogy odalépjen neki.

Erősebb kocsit én is inkább pályán próbálnék ki. Esetleg nézz körül milyen kínálat van még, régebben én is néztem, voltak sokkal jópofább dolgok: Caterham vagy Ariel Atom vezetés zárt pályán...

Bár amekkora összegeket le kell szurkolni az ilyen nyúlfarknyi programokért cserébe, eléggé olyan mintha simán meggyújtanád a bankjegyeket és végignéznéd ahogy égnek. :/

2013. máj. 5. 17:59
 6/6 anonim válasza:
Szerintem a Maseratinak nagyon örülne, és pályán.
2013. máj. 6. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!