Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó vásárlását tervezem....

Első autó vásárlását tervezem.500e-et szánok rá, nézegettem is pár típust, de kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ti mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Viszonylag olcsó fenntarthatóság, megbízhatóság.

Szeretném ha lenne ABS, el. ablak, klíma.

Amiket én nézegettem és az árba is beleférne és tetszik is Fiat Bravo, Peugeot 206. De várom a ti ötleteiteket, tapasztalataitokat is.

2012. aug. 22. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Peugeot 206 ezt felejtsed el...nagyon könnyen tönkremennek.

Ha olcsót akarsz és fogyasztásban is meg ilyenek akkor egy kis ráköltéssel egy suzukit vehetnél vagy egy kisebb altót.Az altónak csak az a baja hogy kicsi.Klimát ,elektromos ablakemelőt lehet bele tenni szerintem,és abs fékek vannak rajta ,kevés a fogyasztása is és sok baj nem szokott vele lenni csak tényleg az hogy kicsi...

Alkatrész miatt esetleg még a skodákat ajánlom.

Ha van egykét jó opel azokat is érdemes megvenni.

Na így ezek olcsó kategóriák,de az árérték arányt a suzukik viszik szerintem.

Üdv!

2012. aug. 22. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért mennek könnyen tönkre a 206-ok kedves első válaszoló? Hogy mennek tönkre? Mik a személyes tapasztalataid vele kapcsolatban? Fejtsd ki kérlek.
2012. aug. 23. 00:11
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Miért kell minden egyes kérdésnél a tetves suzukit ajánlani? Nem hiszem el. Akárhol olvasom, hogy autóvétel, ilyen-olyan kritériumok, mindig beirja valaki, vagy valakik, hogy vegyen suzukit.. Gondolom ismeri a kérdező, viszont nem véletlenül néz Peugeot-ot, meg Fiatot. A peugeot nagyon jó. Megbizható, strapabiró autó, az mondja a franciára h szar, aki még nem ült benne. Inkább a suzukit kéne elfelejteni végre!
2012. aug. 23. 01:20
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Azért, mert Magyarországon nagy számban megtalálhatók az idióták, bunkók és parasztok (nem a földművelők). Ugyanúgy öregek között is, mint a fiatalok közt. Akik lepontoztak azok is elfogult hülyék, akik nem értenek semmit az autókhoz, de mivel egyik haverjuknak és a jobb-hátsó telekszomszédnak már voltak vele rossz tapasztalatai, ezért az összes francia sz@r. Ez az általánosító viselkedés más nemzeteknél nem ennyire szembetűnő valamilyen fura oknál fogva.
2012. aug. 23. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
én is mnost keresek első autót, én dízeles cliokat nézegetek, jókat hallok róla, motorja erős, keveset fogyaszt, kéynelmes, viszonylag jó vezetési elmény, megbízható, cask az elektronika szokott rakoncátlankodni, de ezek ksiebb problémák, és nekem külsőre is bejön nagyon a többi ilyen kategóriája autóhoz képest.
2012. aug. 23. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
bár ne haragudj de egy suzuki szerintem jobb választás mint mindjuk egy 206-os.Elösször is a 206-nak drágábbak az alkatrészei is,ha jó állapotú autót veszel és vigyázol rá akkor elvisz ez is Téged akárhová.Mi a bajod a suzukival?Az a bajod hogy minden második embernek az van?Az abaj hogy olcsóbbak hozzá az alkatrészek és keveset is esznek,és sosincs bajuk a motorjukkal?Én leoltom a 206-ot ti meg a suzukit, tehát akkor ugyanolyan idióták vagyunk hogy kategorizálunk.
2012. aug. 23. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!