Véleményetekre lennék kíváncsi! Fehér felni?
Nektek mi jut eszetekbe a fehér felniről? Az autó egy fehér F Astra Caravan, gyári sötét üvegekkel, "optikai tuning" semmi nincs, csak futómű, szívó és kipuff oldali "javítgatás".
Most lemez felni van rajta, 3-3 cm nyomtávval és arra lennék kíváncsi, hogy SZERINTETEK hogy nézne ki fényes fehérre fújt 15-ös lemezfelnikkel? Vagy melyik esztétikusabb, mert nem akarok racsing hülyegyerek autót, vagy proli tuningot.
1,Most az egész matt fekete
2,Fényes fekete
3,Matt fekete fehér peremmel (nekem ez is tetszik)
4,Az egész fényes fehér
Alufelnin is filóztam, de maradnék a lemeznél, mert egy rendes alufelni kegyetlen drága, (ami könnyebb a lemeznél, nem ér annyit az egész kocsi :-D), így lemezzel kisebb a rugózatlan tömeg, és erősebb, strapabíróbb is.
Kösz a kultúrált válaszokat előre is!
Ami még érdekelne, polírozott már valaki lemezfelnit? Nem alut, az tiszta sor. Ha igen milyen eredménnyel? Nagyon opálos lett, vagy szép tükörre sikerült?
Nem melós Astra és nem "tuningolni" akarom, ezt már az elején tisztáztuk, nem ez volt a kérdés. Nem csak egynégynyóccelephatvanló van Földön.
Kilakatolt, felújított patika állapotú gépről beszélünk, megerősítve, kikeményítve.
Én meghagynám mattfeketén a kerekeket...
Mert elöl úgyis mindig az lesz néhány nap alatt,és begolyóznál a sok mosásban :D
Kétnaponta, van, hogy naponta mosom, szóval ez nem okoz gondot :-D.
De szerinted/szerintetek idétlenül néz ki, vagy inkább tetszetős, csak mivel nem praktikus nem használják?
Jól nézne ki a fehér kerék!
De én csak a szinterezésben hiszek,mert ha lefújod,akkor egy idő után elkezd lepattogzani,besárgul,stb stb...
Lemezfelni nem mutat fehérben szépen! lemezfelni csakis feketén esztétikus... az már kicsit olyan RÁCSINGOS lenne... jobban jársz ha nézel használtan egy jobbfajta alufelnit(van fehérben is sok szép) és azt rápattintod...
az még egészen szépen néz ki!!! esztétikailag maga a tökély!
Sufnituningos akkor lenne az autó ha tele raknád műanyag Spoilernek nevezett darabokkal!
Haverom autója: F astra... O.Z. Alufelni,Sportdob rendszer,enyhe ültetés... de az autó többi része gyár és egészen sportosságot ad neki... nem rácsingos hanem esztétikus!!!! akkor lenne rácsing ha "spolerezné" meg tele bökdösné matricákkal...
Tudom, semmi képpen nem akarok racsing autót, azért is kérdeztem, hogy ez mennyire, hát úgymond "gáz". Nálam a tuning az a Cult-tal ki is merül. A többi nekem bohóckodás.
Amúgy kívülről semmi nem látszik, csak LÉNYEG amin változtatva lett. Ültetve meg azért nincs, csak kikeményítve (de azt kegyetlenül), mert F-es Astrát nem jó elöl ültetni, mert rosszabb lesz az irányíthatósága. Nem akarok sportosnak tűnő autót csinálni belőle, hanem egy jól autózható gépre törekszem. Erős, jól irányítható, használható. Nekem ez a lényeg. Úgy szép, hogy egzotikus soha nem lesz egy fasztra, persze a maga egyszerűségében szépnek mondható, vannak benne részletek amit észre tud benne venni az ember. Nem ez a lényeg.
Egyébként köszönöm mindenkinek az őszinte válaszát, amit a kérdésre adott!
Egy dolog fordult még meg a fejemben, ezt az egyet kérném még, hogy erre reagáljatok valamit:
Gyári króm lemezfelni?
Krómozott lemezfelni??? :O Létezik ilyen??? vagy csak én maradtam le erről? :D
Krómozott alufelni , az is egy jó pont ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!