Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Véleményetekre lennék kíváncsi...

Véleményetekre lennék kíváncsi! Fehér felni?

Figyelt kérdés

Nektek mi jut eszetekbe a fehér felniről? Az autó egy fehér F Astra Caravan, gyári sötét üvegekkel, "optikai tuning" semmi nincs, csak futómű, szívó és kipuff oldali "javítgatás".

Most lemez felni van rajta, 3-3 cm nyomtávval és arra lennék kíváncsi, hogy SZERINTETEK hogy nézne ki fényes fehérre fújt 15-ös lemezfelnikkel? Vagy melyik esztétikusabb, mert nem akarok racsing hülyegyerek autót, vagy proli tuningot.

1,Most az egész matt fekete

2,Fényes fekete

3,Matt fekete fehér peremmel (nekem ez is tetszik)

4,Az egész fényes fehér

Alufelnin is filóztam, de maradnék a lemeznél, mert egy rendes alufelni kegyetlen drága, (ami könnyebb a lemeznél, nem ér annyit az egész kocsi :-D), így lemezzel kisebb a rugózatlan tömeg, és erősebb, strapabíróbb is.

Kösz a kultúrált válaszokat előre is!

Ami még érdekelne, polírozott már valaki lemezfelnit? Nem alut, az tiszta sor. Ha igen milyen eredménnyel? Nagyon opálos lett, vagy szép tükörre sikerült?

2011. júl. 5. 13:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Létezik, láttam már ilyet és szerintem elég jól nézett ki. Menet közben meg olyan volt mint egy nagy krómozott tányér, vagy tömött alufelni, nem mondtad meg róla, hogy lemez, csak amikor megállt.
2011. júl. 7. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!