Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Azért megbüntettek valakit...

Azért megbüntettek valakit mert a bicikli csengője nem szólt! Pénze nem volt így a börtönben üli/ülte le! Nem nevetséges ez? Mindenbe (! ) belekötnek a rendőrök hogy hibát találjanak úgyis, de aki a szabályokat hozza az se normális. Miért?

Figyelt kérdés

A forró nyomon-ban volt.

Az én bicajomról a lámpákat 2x lopták már le, nem tudom mindig magammal vinni ha leparkolok valahol, hogy tömjem ki a zsebem? Meg hogy a kormányon nem lehet szatyor.... nevetséges

2013. ápr. 5. 15:33
1 2
 11/11 anonim válasza:

Arra lennék kíváncsi, hogy nappal, verőfényes napsütésben számon kérhetik-e a prizmákat meg a lámpákat? Mert ugyebár akkor semmi értelmük.

Mert este ill. rossz látási viszonyok között érthető.

Azt meg ne adja be nekem senki, hogy ha kiszaladok az időből akkor rám esteledik és akkor hol is van, mert akkor leszállok és tolom a cangát a járdán.

Én a főútvonalakat elszoktam kerülni, mert az valahogy nem szeretem, ha a nagy dögök mellettem száguldoznak el. Ha mégis ilyen helyen kellene tekernem, akkor viszont tényleg mindent felraknék, lehet duplán is.

2014. ápr. 30. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!