Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az gáz, ha nekem 30 évesen...

Az gáz, ha nekem 30 évesen nincs jogsim?

Figyelt kérdés
próbáltam letenni, de többszor is elbuktam, egyszerűen képtelen vagyok figyelni normálisan és valamit mindig elrontok, ráadásul iszonyúan feszült vagyok, az egyik vizsgáztatásnál össze is törtem a kocsit... a csajoknál is érzek egy enyhe lenézést emiatt, mit csináljak?
2013. ápr. 4. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
61%
Igen, akkor is ezt mondanám. Az autótörés sajnos benne van a pakliban.
2013. ápr. 4. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Én is 30 éves vagyok, nekem sincs jogsim, bár annyira soha nem is éreztem szükségét.
2013. ápr. 4. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

"Az a gáz, ha 30 évesen olyanokat kérdezel, hogy gáz-e valami. "

Egyáltalán nem gond ha 30 évesen kérdez.

Miért ne kérdezhetne?

Ez az oldal nem tizenéveseknek készült hanem MINDENKINEK! Emellett nem 99 évesen kérdezte mondjuk azt, hogy pl. hogyan kell csókolózni.

Egyébként meg hogy a kérdésre is válaszoljak:

Nem gáz!

Sőt!

Ha ennyi kudarc után mégis van erőd újból nekiállni, sokkal több vagy az átlagnál!

Arról meg ne feledkezzünk meg, hogy egy 17-18 éves tökre benne van a tanulásban, a számonkérésben, mert az iskolában is nap mint nap ezt tapasztalja.

Te meg éveket hagytál ki, és úgy állsz neki, ami megint csak elismerésre méltó!

Ez ugyanolyan mint amikor egy 7 évest felraknak egy póni hátára és csodálják.

Abban mi a pláne?

Nincs félelem érzete, nincs semmi amiatt aggódhatna (pl. leesik és emiatt nem tud majd hetekig dolgozni menni, ha komolyabb a sérülése), stb.

Viszont aki 20-70, stb évesen kezd lovagolni tanulni!

Minden elismerésem az övék!

Ugyanígy vagyok a jogsival kapcsolatban is.

Egyébként hova valósi vagy?

2013. ápr. 4. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
26%
Sajnos, ma már funkcionális analfabétának számít, akinek nincs jogosítványa. Mondom ezt úgy, hogy nekem sincs. én is 30 évesen próbáltam letenni, de a sorozatos bukások után az oktatóm mondta, hogy inkább hagyjam, mert egyszerűen gyengék hozzá az idegeim. Mindig is féltem a közlekedéstől, legyen az autó vagy akár csak bicikli. Pedig kellene a jogsi, főleg vidéken.
2013. máj. 8. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!