Az gáz, ha nekem 30 évesen nincs jogsim?
Egyáltalán nem gáz.
Nagyanyám és keresztanyám se tette le. Ők félnek a vezetéstől.
Ez olyan minthogy valaki profin úszik, van olyan aki nem tud, vagy fél a mély víztől.
:)
én is félek picit a vezetéstől, de viszont az uszodai mélyvízbe leér a lábam
Nekem fater autóból nem tudott levizgázni sose érzett rá, végül motorból elsőre átment, azt mondta neki találták ki :D
20/F
Miért lenne gáz?
1. Nem két forintba kerül.
2. Annak mi értelme ha nem használod csak ott porosodik?
(ennyi erővel csinálhatsz 5 nyelvből felsőfokú nyelvvizsgát, hátha egyszer szükséged lesz rá, továbbá megcsinálhatod a többi kategóriát is, hátha egyszer szükséged lesz rá)
3. Ez sokaknál presztízs. Tizenéves kis fiúk popsiját már csípi a pelus, és nem olyan menő a haverok meg a lányok körében ha nincs jogsijuk.
"Főleg a mai világban. Én már 40 is elmúltam, és 18 éves koromban lett meg a jogsim, nő létemre alig vártam, hogy legyen már meg"
Ez kicsit ellentmondásos.
A mai világban.
Tehát nem a kőkorban amikor a férfiak kiváltsága volt a jogsi. Tehát ez a nő létemre dolog már elavult.
Röviden: Ha kell neked és van rá lehetőséged (pénzed) akkor tedd le, akárhányszor is megbuksz vagy akármi!
De csak azért mert mások megszólnak, meg mit gondolnak mások ne erőltesd!
Ugyanúgy nem fogsz mondjuk egy mások által "elvárt" tanfolyamra vagy egyetemre beiratkozni, hogy meg ne szóljanak.
Az a gáz, ha 30 évesen olyanokat kérdezel, hogy gáz-e valami.
Én 36 voltam, amikor megszereztem a jogsit. Mondjuk nem azért, mert ezerszer megbuktam előtte, hanem csak akkor fogtam neki.
De ha neked nem megy, meg összetöröd a kocsikat, akkor mindenki csak jobban jár, ha legfeljebb az anyósülésen utazol. Kérlek, ne akarj jogsit!
Nem tudom hogyha a Te kocsidat törné össze akkor is ilyen választ adtál volna?
Szerencsére azt a biztosok és az oktatók látják kinek való jogsi és kinek nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!