Mit tegyek, ha a gépjármű oktatóm nem szólt, hogy már rég a plusz órákat vezetem? Direkt tehette?
Beszélj az iskola vezetőségével, lehet hogy az oktatód benézett valamit, és hozzád írt be plusz órákat más helyett, gondolom lehet van egy hozzád hasonló nevű tanuló és lehet keveri a dolgokat, vagy az iskola vezetősége döntött úgy hogy vasalja be a plusz órákat, sunyi módon, vagy az oktató csinálja szándékosan.
Beszéld meg vele meg a főnökével a dolgot. Velem is csinált ilyet, mert ugye én 2x45 percet vezettem és ugye volt egy belecsúszás így lett plusz órám, amit persze nem figyeltünk úgy, és a jelenlétiből derült ki a dolog, persze nem ártott a dolog, mert én alapból akartam venni még legalább 4 et, így eltekíntettem ettől, de elvártam volna hogy azért odafigyeljen.
a kisebbik fiam megkérdezte, mikor mennek forgalomba, mert marhára únja a műszakit...kiderült, hogy az oktató egy métert nem ment még, de a vez. időnek majdnem a fele letudva...az a trükkje, hogy a gépkocsit töviről hegyére elmagyarázza...még azt is, hogy készül a benzin, és ki találta fel az autót..
na pillanatok alatt oktatót cseréltünk...
ez már régi trükk, van aki még nem tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!