Pajzsmirigy-alulműködéssel és műtéttel pilóta?
Szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy pajzsmirigy -alulműködéssel és már a műtéttel /10 éve/ a hátam mögött lehetek-e pilóta? Akár közforgalmú is, ami az utasszállításra jogosít vagy egyáltalán a PPL is letehető ezzel a betegséggel? Beállított a hormonszintem de sajnos minden nap gyógyszer szedek reggel egy alkalommal.
Pont most olvastam a vonatkozó rendeletet és megrémített... ott írták, hogy lehet kizáró ok is.
Természetesen hivatalos helyen is utána nézek, de míg holnapig eljutok oda, hogy beszéljek velük nagyon érdekelne tapasztalat.
Köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, rögtön még aznap este írtam e-mailt a repülőorvosnak az elérthetőségére és már nagyon kedvesen rögtön válaszolt másnap reggel szerintem még a rendelése megkezdése előtt :)
Amennyiben beállított a gyógyszer és a hormonszint akkor megadható a "megfelelt" minősítés. Bár még persze hosszabban is utána nézek majd, és tervezem majd a reporvosit is, ott úgy is kiderül konkrétan! Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!