Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy Audi S8-as...

Mennyibe kerül egy Audi S8-as a létező összes extrával felszerelve újan?

Figyelt kérdés

2013. márc. 9. 22:47
 1/6 anonim válasza:
Olyan 60-65 millió körül.
2013. márc. 9. 22:51
 2/6 anonim ***** válasza:

El nem hinnéd, de bizony az Audi Magyarországnak van ingyenes, magyar nyelvű konfigurátora, lehet vele mindenféle álomautókat kitalálni és megnézni, mibe kerül. Ha rászánod azt a 3 percet, ami kell a "mindent kipipálok, azt' f*sza" módszerrel történő válogatáshoz (de ebben már a Flash-animációk betöltési ideje is benne van), akkor megtudhatod a választ.

Nekem minden létező és kombinálható baromságot bejelölve (zászlótartó az nagyon kell ám) kicsivel 60 millió Ft fölé jött ki, de könnyen lehet, hogy más kombinációban még több is lehet.

2013. márc. 9. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
ebben benne van a golyóálló borítás is? :D
2013. márc. 10. 08:09
 4/6 anonim válasza:
58%

"minden létező és kombinálható baromságot bejelölve (zászlótartó az nagyon kell ám)"

Melyik extrát érzed baromságnak?:) Mert a listán én olyat nem találtam. Bang & Olufsen hifi, hátsó szórakoztató rendszer, kerámia fékek, Side&Lane Assist, vagy melyiket érzed baromságnak?

A zászlótartó meg politikusuknak, diplomatáknak esetleg mamut cégek vezetőinek kell, nem neked. Mondjuk az egész kocsinak nem a magadfajta a célközönsége.

"ebben benne van a golyóálló borítás is? :D"

Nincs. S8 nincs gyári páncélzattal.

Az Audi A8 Security az 150 és 220 millió között van. Felszereltségtől és a páncélzat szintjétől függően.

2013. márc. 10. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Úristen utolsó látszik mennyire nem érzed az iróniát...
2013. márc. 11. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó! Szerintem Te sem érzed:)) Úgyhogy csak hallgass...
2013. márc. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!