Hétfőn kezdem a vezetést. Mire számíthatok? Első órán már vezetni is fogunk vagy csak "ismerkedünk" a kocsival? Kinek, hogy zajlott?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 09:31
11/13 anonim válasza:
Én már első órán mentem a városban kocsival a tanpályától a buszmegállóig.
12/13 anonim válasza:
Lehet menni forgalomba, az oktatód dönti el, hogy készen állsz-e rá. Elméletileg nem lehetne, de a kutyát se érdekli ha mégis mész, pláne az én esetemben. Már megtanultam mindent rutinból és most kéne mennem forgalomba, de a legközelebbi vizsgaidőpont október 5.-én van. Na most nem fogok egy hónapot várni rá, hogy mehessek forgalomba. Egyrészt időm sincs rá, másrész hülyeség is, úgyhogy rutin vizsga nélkül, kövi órán már megyek forgalomba.
13/13 anonim válasza:
Igen, elvileg nem mehetsz a forgalomban amíg nincs rutin vizsgád gyakorlatban nem érdekli ez különösebben az oktatókat. Én is első órámon 10 perc "elméleti gyorstalpaló" után kb 15 percig gyakorolgattuk az elindul-megáll-elindul kombót aztán irány a rutin pálya, persze nekem kelett vezetni (természetesen segítséggel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!