Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi van, ha nem állok meg a...

Mi van, ha nem állok meg a közlekedési hatóság embereinek?

Figyelt kérdés

Tegnap szétdurrant az agyam, mert két helyen is ott álltak a kisbuszukkal az út szélén a sárga mellényükben, és tudja fene ezek mit néznek, de lényeg, hogy elmegy 20 perc, és főleg siettem is. Aztán bosszankodtam, és utána mondja valaki, hogy ő szépen ki szokta kerülni ezeket, ha nincs mellettük rendőr, aztán integessenek csak akinek akarnak, ő ugyan meg nem áll.

Hát belegondoltam ... ezek mellett se állt rendőr, csak egy másik helyen emlékszem, hogy ott voltak ők is, de két helyen csak a közlekedésiek álltak egy kisbusszal.

Na most ilyenkor mi van? Beülnek aztán sziréna, kékfény nélkül "üldözőbe" vesznek?

Szerintetek mi tud történni? Csak mert iszonyú idegesítő, elmegy 20 perc, és persze minden szir-xarba belekötnek, egyébként meg értelme nem sok van, mert kb ugyan azt nézték meg, mint amit egy rendőr is megnézne, ha igazoltat, azaz a papírokat, aztán annyi, csak ezt 20 percen keresztül.

Mi az, ha nem állok meg nekik? nem rendőrök ezek, felírják a rendszámot. Oké és ? Arra se jártam ....

(ezt a hülye kukásmellényt valahogy szabályozni kellene, mert egyszerűen nem lehet tudni mégis ki a frász integet az út szélén ....)

2009. szept. 11. 06:00
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Lósz*rt nem csinálnak, max elmehetnek panaszra a sóhivatalba, rendszám alapján meg nem keverhet semmit, nem kell azokkal foglalkozni, néha a sündőr is későn kezd integetni és ha akarnék se tudnék megállni, majd kiint valaki mást. Ész is kéne az igazoltatáshoz.
2009. szept. 11. 11:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Na igen, kb én is így gondoltam :-DDDDD Ezek nem én vagyok az utak réme, tényleg nem fogok minden sárga meg zöldmellényesnek megállni, amúgy ez valami vicc kezd lenni.
2009. szept. 12. 05:29
 3/5 A kérdező kommentje:

és amúgy igazad van, hány olyan esetet tapasztaltam már én is, hogy a sün is ott áll az út szélén, sztem már fél órája integet, maga sem tudja kinejk, és olyan szépen mennek el mellette, nemtom ilyenkor mi van, "majd csak valaki megáll" alapon integet aztán jónapot? ....

Hihetetlen ... :DD

2009. szept. 12. 05:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. Nekem sem tanították annak idején, hogy a kukásnak meg kell állni! :-D
2010. febr. 24. 15:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Na igen, és éjjel, elhagyott úton pedig aztán garantált, hogy egy kukásmellényes akárkinek nem fogok megállni (főleg ha jó szokásukhoz híven beáll egy mellékutcába a kocsival és tehát még csak az autót se látom, csak azt h valaki integet kukásmellényben.

Ezt nem kellene valahogy leszabályozni, egyértelművé tenni?

A mostani KRESZben újításként leírták, hogy pl. a közlekedési felügyelet emberének is meg kell állni ... na nem, ha nincs ott mellette rendőr (márpedig sokszor látom h nincs), akkor a frász áll meg. Én biztos nem. És nekik is egy baromi vacak kukásmellényük van.

2010. márc. 9. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!