Szolnokiak! Itt mi lehet helyileg? (kép, link)
Sajnos úgy néz ki átvágtak interneten, telefont rendeltem persze nem jött semmi... :(
Az eladó telefonon be is vallotta, hogy átverés volt.
Elkezdtem keresgélni a neten és észrevettem, hogy rengeteg hirdetés onnan van ahol az enyémet "lehetett volna átvenni"
Vagy áttereli valakire, (nincs ott valami használt telefonos) vagy lehetséges, hogy többszáz hirdetést rak fel?
Kép:
Tehát a kérdés: Nincs a közelbe egy használt telefonos, vagy üzlet, esetleg bizományi, bármi...?
Nagyon sokat segítenétek, nem kevés pénzzel vágtak át, ráadásul nő létemre úgy beszélt velem a "kedves vevő" hogy elképesztő...
Nagyon köszönöm!
Tudom mit csesz*el le
Az aprod -nál ilynekor csak Szolnoknak a közepét adja meg és nem a pontos helyét (ilyenkor oldalt csak az van írva hogy Szolnok)
Nézd meg ha csak szolnok megye van akkor meg a megye közepére rakja az emberkét ahol nincs is település, ez akkor ha egyéb telepölés van
Hú basszus :( Nagyon köszönöm!
Ezzel legalább megtudtam, hogy biztosan nem itt lakik. Na meg nem az övé az a több száz hirdetés...
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!