Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A boltomhoz kötelező volt 3...

A boltomhoz kötelező volt 3 parkolóhely kialakítása, hogyan tudnám megakadályozni, hogy idegenek ott parkoljanak?

Figyelt kérdés
Lezárni nem érdemes, hiszen a saját vásárlóimnak van fenntartva, és nem kukkolhatom egész nap, hogy aki ott megáll, bejön-e a boltba. Mit tehetek, ha valaki éppen az autóbejárómba áll, és sürgősen ki kéne állnom az udvarból?? Hívjak rendőrt, vagy szállíttassam el, ha nem tudom megtalálni az autó tulaját?
2013. febr. 1. 07:30
1 2 3
 21/26 Zsolt75 ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a helyi közterület felügyelet jogosult eljárni az ügyben.

Gondolom van kihelyezve tábla, hogy csak a te boltodhoz érkező ügyfelek használhatják a parkolót.

Ilyen esetre van a közterületeseknek egy telefonszáma, felhívod és 10 perc alatt ott a rendőr ill. tréler aki elszállítja.

Egyébként bármennyire is szabályozzák ezt, a gond akkor is a tied marad, te veszekedhetsz, intézkedhetsz és a bosszúság is a tied....sajnos

2013. febr. 1. 12:33
 22/26 anonim ***** válasza:

Nyilván nem tudja.. ezért kérdezte. Sok önkényes táblakihelyezés és területfoglalás van ilyen módon egész Pesten. Ezekre hiába hívja ki a közterületest, maximum kiröhögi + meg is büntethetik a kihelyezőt.

Van 100Ft-om arra, hogy közterületet akar kisajátítani erre a célra...

2013. febr. 1. 13:09
 23/26 A kérdező kommentje:

Igazatok van, nem volt egyértelmű a kérdésem. Tehát a parkolót magánterületen alakítottuk ki, de közvetlenül az út mellett van, így ez ránézésre nem látszik.

Nem Budapesten, hanem egy vidéki faluban, de forgalmas helyen van, tehát nincs parkolótársaság meg ilyesmi.

Arra gondoltam, hogy magánterületen csak kitehetem a megállni tilos táblát (nem közúti táblára gondoltam, csak a falra egy műanyag táblát). Bár ilyet már tettem a kapura, mégis odaállnak... :-(

2013. febr. 2. 07:21
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
megállni tilos táblával a vevők sem parkolhatnak, NAGYOKOS!
2013. febr. 2. 07:33
 25/26 Zsolt75 ***** válasza:
Mindenképp jelezd, hogy az a rész magánterület és csak az parkolhat aki a boltodba megy. Írd ki egy táblára. Ha mégis más is odaparkol jogodban áll elvitetni a kocsiját. Fotozd le és hívj rendőrt.
2013. febr. 2. 08:39
 26/26 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmit tennék ki, olyan kiegészítéssel hogy a bolt vásárlóinak szabad.

2013. febr. 3. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!