Szerintetek jobb lenne, az ECDL-hez hasonlóan könnyen megszerezni a B kategóriás jogsit? Akár úgy is, hogy választható érettségi tantárgyként lenne bevezetve?
Amikor, én jártam gimibe, kb. 10 éve, csak olcsóbban megszerethetővé tették a jogsit. Ahogyan hallom, a azóta sem változott a gyakorlat, viszont rákerestem és nem csak nekem jutott ilyen az eszembe:
Én ezt az ötletet támogatnám, persze az ECDL-hez hasonlóan. Nem hinném, hogy több személygépkocsi lesz az utakon, hanem azt, hogy (kicsivel is, de) javulni fog a közlekedési morál.
Olcsóbb nem lesz mert nekik is meg kell élni valamiből.
Miskolci egyetemen pl van kreditért lehet jogsi csinálni(asszem 6 kredit ha mindent ott csinálsz) de nem olcsóbb mint más suliban.
Köszönöm a válaszokat.
Öröm látni, hogy ez is, pénz kérdése miatt felejtős.
Jártam én is gimibe.
Az osztálytársaim, akik vezetni tanultak, ők nem, felvágásból tették le a jogsit, hanem azért, mert szükségük volt rá. Ez volt, 2004-ben. Akkor is voltak, esztelen menő emberek, meg a "ki ha én nem!" típusúak is.
A nyelvvizsgával is felvágnak, főleg az angolból (mert az úgyis menő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!