Létezik-e külön sofőröknek (kamion, teherautó, busz) szakmai Angol szótár/könyv?
A szlenghez valószínűleg nincs, igazából ami kellhet az részben műszaki, részben szállítmányozási. Nem?
Külföldre viszel valamit?
Züruck,züruck,züruck,scheisse. (Méggyere méggyere méggyere óbazm*g.) :D
Egyébként nem nagyon van szerintem.
Kedves Kérdez,
az Ön álltal keresett tananyag szakmai nyelvkönyv és ezek ára minden esetben más kategóriába esik.
Továbbá szeretném felhívni a figyelmét, hogy az Ön álltal említett tankönyvek gyermekek számára készültek és ezekből egy társalgási szakmai szint elérése kb 6 hónap. Továbbá további legalább 2 kiadvány megvásárlását igényli.
Így, azt gondolom, amit kínálunk az nem drága, mivel ebben az esetben legalább 6000Ft-ot spórol cask a kiadványokon. Nem beszélve a kinti munka kezdetének dátuma leredukálódik 6 hónapról a legrosszabb esetben is 1 hónapra. De engedje meg, hogy megosszam tapasztelatunkat, az oktatási időt illetően.
Tehát 1200 sofőr tanítása után nyugodtan kijelenthetem a tapasztalatunk első rangú és azt mutatja, a tananyag 2-3 hét alatt elsajátítható.
Visszatérve a 6 hónap és legalább 3 tankönyv megvásárlásához szerintem a 9345.-Ft nem sok, hanem egyenesen elenyésző összeg ahoz képest amit a 6 hónap alatt esetlegesen egy Magyar speditőr és egy Német munkaadó bérezése közötti diferencia ad, amit Ön nem vihet haza még, legalább fél évig.
Tehát a külömbségből adódó vesztesége 6x 100 ezer Ft
/340€ havonta/ amit nem keres meg.
Ehhez képest 9345 szerintem elenyésző ugyanis pontosan 590 655 Ft ot nem keres meg a fél eves Oxfordi kiadvány tanulmányozása alatt.
Amennyiben a fentiek segítettek a választásban úgy a Kamionos Angol vagy a Kamionos Német szakmai tananynagot
ide kattintva tudja megrendelni:
Üdvözlettel
Lula László
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!