Lada grantát behozatni oroszoktól lehetséges?
Figyelt kérdés
Megoldható lenne oroszoktól egy autó behozatal?Az új ladára gondoltam.Ha igen milyen plusz költségek lennének még az autó árán kívül?2013. jan. 17. 17:56
1/3 anonim válasza:
persze, bár mit be lehet hozni
a költség ugyan az mintha itt vennéd, csak jön rá a regadó, illetve maga az út (útlevél, ideiglenes rendszám stb)
2/3 A kérdező kommentje:
az még sok lenne pluszba?
2013. jan. 17. 18:18
3/3 anonim válasza:
Hát azt nem tudom, hogy lehet-e ilyet venni itt, úgy tudom nem forgalmazzák. Ám mivel oroszország nem eu-s tagállam, így rájön a vám és még áfát is kell fizetned, aztán a honosítás meg regadó, ilyesmi. Mondjuk itt az áfa húzós, azt érdemes lenne megérdeklődnöd a "dicsőséges adóhatóságnál".
szvsz egy dacia ugyan azt tudja, vagy még többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!