A jogsi megszerzése után mennyi idővel adták oda a kocsit a szüleitek?
Én jogsi nélkül is mentem már pár száz métert a kocsival az úton úgy, hogy apám megengedte.
Most csinálom a jogsit és sztem oda fogják adni a kocsit, apám biztos ha nem kell neki, anyám nem.
Pedig a szüleidnek jó lenne belátni,hogy igenis néha odaadhatnák neked a családi kocsit.Az most mivel lenne másabb, ha a netalán a saját kocsidat törtéd össze?Arról nem is beszélve, hogy a Te épséged ezek szerint nem is számít,csak a kocsinak ne legyen semmi baja?
Sőt,ha vmelyik ősöd melletted ülne,akkor még segíteni is tudna neked a kül. szitukban,tapasztalatokat szereznél,ami nagyon fontos lenne... 21:37-es hozzászóló voltam.
Én 1 hónapra rá kaptam egy autót.
utolsó: hát... azért nem mindegy hogy a sajátját töri össze vagy a családit. Csak magunkból indulok ki... Ha neki vettek volna egy 4000 Eurós autót, a családi meg 20.000 euró akkor nagyon nem mindegy, hogy melyiket töri össze.
Abban viszont egyetértek, hogy néha odaadhatnák. Így sosem fogsz megtanulni rendesen vezetni, rutint szerezni.
Beszéltem anyámmal, egyre rosszabb a helyzet. Azt mondta, hogy a családi kocsit soha nem vezethetem egyedül, sajátot meg talán csak évek múlva kaphatok. :(
Szerintem hamarabb lesz az meg ha elmegyek dolgozni...
21.:37-es : "Először legyen már gyakorlatod,könyörgöm"
jah, és mégis hogy legyen gyakorlata ha nincs min gyakorlatot szereznie? ne háborogjál már, és főleg ne írj hülyeségeket, csakhogy vmin beháborodhass.
sztem mondjad anyádéknak, h vmin muszáj gyakorolnod, éshogy jöjjenek veled akkor, ha ennyire félnek.
másik meg, hogy ha a nevelőapád nemakarja fizetni a fenntartását, akkor ne ő fizesse, ennyi. kérd meg anyádat, vagy keress vmi diákmunkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!