Nem tudja esetleg valaki, hogy Bánkútra fel lehet-e menni hólánc nélkül?
Figyelt kérdés
terepjáróval mennénk, amin terepgumi van, csak nem tudom, hogy ha lent ki van téve a hólánc tábla, akkor nem lenne a legjobb ha megbüntetnének.2013. jan. 15. 14:51
1/2 anonim válasza:
Én tavaly elég kemény hóba nyári gumival mentem fel egy Ladával. (Kérem nem leszólni) Terepgumival lazán felmész szerintem, megbüntetni meg nem hiszem, hogy meg fognak, mert rendőr nem nagyon merészkedik arra az útra, csak ha muszály.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, az infót! Azt hiszem a Lada az egyike azoknak a kocsiknak amikkel szerintem a világból is ki lehet menni! :) Pedig ezekből nem sok van!
2013. jan. 16. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!