Traktoros jogsi?
Figyelt kérdés
Hány éves kortól lehet letenni a traktoros jogosítványt?2013. jan. 4. 22:28
1/11 anonim válasza:
Ha jól tudom 16 de inkább várd meg a 17 éves kort tedd le B-re és akkor megkapod traktorra is.
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem jár a B-hez a rendes traktoros jogsi....
2013. jan. 4. 22:45
3/11 anonim válasza:
"Sajnos már nem jár a B-hez a rendes traktoros jogsi...."
Mert?
4/11 A kérdező kommentje:
Azt hallotam,hogy már nem adják meg hozzá csak a segédmotorost.
2013. jan. 4. 23:12
5/11 anonim válasza:
Én azt hallottam megadják. Na ki fog utánnanézni?
6/11 anonim válasza:
Ha a B-s jogosítványt megszerzed, akkor az magában foglalja a T-t, M-et és K-t is.
7/11 anonim válasza:
Akinek B kategória van csak, az is vezethet traktort 3.5t-ig, csak nem vontathat vele nehéz pótkocsit. Ez fel van tüntetve a jogsi hátoldalán, a 3jegyű számkóddal és a T kategóriában a B kat. vizsgaideje van feltüntetve.
Aki vizsgázik T kat.ból, az vontathat akár 2 db nehéz pótkocsit is, nem lesz ott a T kat. sorában az a 3 jegyű kód (azt hiszem 185) és külön vizsgaidő van oda írva, ebből látszik, hogy az illető külön vizsgázott traktorvezetésből.
8/11 anonim válasza:
"csak, az is vezethet traktort 3.5t-ig,"
Ja, viszont nem súly szerint van korlátozva, hanem fekete rendszámossal (mg. vontató) nem húzhat pótot a korlátozás miatt.
9/11 anonim válasza:
Vezethetsz traktort,akár egy 300 lóerős gépet is,akár piros rendszámmal is,csak nehézpótot nem húzhatsz vele.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,nekem a pótkocsi is lényeg,szóval nem lessz elég a B-s jogsi
2013. jan. 9. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!