Szétvet már az ideg. Jogsi után hogy vezettél?
én dízelen tanulás után benzinesbe ültem, és sokkal könnyebb volt vezetni, meg is lepődtem
mit idegeskedsz? ha létszükséglet avezetés, akkor mondd meg a párodnak, hogy ne vigye el, mert neked is kell
ha nem az, akkor majd gyakorolsz, ha lesz rá alkalom
miért tanultál meg vezetni egyébként?
Szüleimé a kocsi, de alig van itthon és javításra is szorul, mert nem mindig akar elsőre indulni.
Páromnak céges van, azt meg csak engedéllyel vezethetném.
Azért tanultam meg vezetni,mert ki tudja mikor lehet rá szükségem és nagyon szerettem még tanultam.
Már nem azért, de nehogy 1kocsin vesszetek össze
Tessék venni valamilyen sz*r olcsó kocsit, és ha össze is töröd csak nevettek egyet
Ne a másikra várj, mert önzők az emberek, és itt nem idegenre gondolok
20/F
Jogsi után hogy vezettem? Az első párezer km-t apám mellett, mert tudta hogyha enged egyedül menni, akkor abból hirtelen valamiféle speciális tereprali lesz... :P
Ha úgysem mered vezetni az autótokat, akkor hol is a probléma?
És ne hidd, hogy annyival jobb közlekedési eszköz egy Mercedes-Benz egy bármilyen, az elmúlt 5-10 évben készült gépnél. Ráadásul a benzinest is ugyanúgy el kell tudnod vezetni, nem csak dízelre kaptál jogosítványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!