Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szétvet már az ideg. Jogsi...

Szétvet már az ideg. Jogsi után hogy vezettél?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja megvan a jogsim, de még nem vezettem azóta, mert ami kocsink van az benzines én meg mercin tanultam vezetni, azzal biztonságban éreztem magam, a renault-al meg nem merek vezetni, meg sosincs itthon a kocsi. szétrobbanok!!!!
2012. nov. 17. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérd meg a szüleidet, hogy menjetek pár kört, hogy hozzászokj.
2012. nov. 17. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:

én dízelen tanulás után benzinesbe ültem, és sokkal könnyebb volt vezetni, meg is lepődtem

mit idegeskedsz? ha létszükséglet avezetés, akkor mondd meg a párodnak, hogy ne vigye el, mert neked is kell

ha nem az, akkor majd gyakorolsz, ha lesz rá alkalom

miért tanultál meg vezetni egyébként?

2012. nov. 17. 15:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Szüleimé a kocsi, de alig van itthon és javításra is szorul, mert nem mindig akar elsőre indulni.

Páromnak céges van, azt meg csak engedéllyel vezethetném.

Azért tanultam meg vezetni,mert ki tudja mikor lehet rá szükségem és nagyon szerettem még tanultam.

2012. nov. 17. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de nehogy 1kocsin vesszetek össze

Tessék venni valamilyen sz*r olcsó kocsit, és ha össze is töröd csak nevettek egyet

Ne a másikra várj, mert önzők az emberek, és itt nem idegenre gondolok

20/F

2012. nov. 17. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Jogsi után hogy vezettem? Az első párezer km-t apám mellett, mert tudta hogyha enged egyedül menni, akkor abból hirtelen valamiféle speciális tereprali lesz... :P

Ha úgysem mered vezetni az autótokat, akkor hol is a probléma?

És ne hidd, hogy annyival jobb közlekedési eszköz egy Mercedes-Benz egy bármilyen, az elmúlt 5-10 évben készült gépnél. Ráadásul a benzinest is ugyanúgy el kell tudnod vezetni, nem csak dízelre kaptál jogosítványt.

2012. nov. 17. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!