Ha levizsgázom a C+E-ből újra kell vizsgázni a GKI-ból is, hogy felkerüljön az igazolványra C+E kategória jelenléte, vagy csak egy GKI igazolvány csere szükséges?
Nem kell sem vizsga, sem okmánycsere hozzá, így jó, ahogy van.
Egy kamionos.
Köszönöm a gyors választ :) azt hittem, ilyenkor kell okmánycsere, vagy új vizsga, de ezek szerint nem.
Köszönöm még egyszer.
Ha már eszembe jutott, akkor még egy kérdés, hátha abban is tudsz segíteni. Épp megigényeltem a Digitális tachográf kártyát. Ugye azt sem kell cserélni, ha levizsgázom C+E-ből, mert azon is fent van a jogsim száma és az, hogy miből van jogsim?! És tényleg köszi.
Egy leendő kamionos :)
Üdv!
Ebben az esetben le kell cserélned a digitális tachográf kártyádat is, mivel megváltozik a jogosítványszámod az új kategória bekerülésekor, és nem fog egyezni a tachográf kártyán levő jogosítványszámoddal, és ezt elég keményen büntetik.
Leendő buszsofőr.
Értem köszi!
A GKI-t is ezért kérdeztem, mert azon is rajta van a jogsi száma, de akkor arra legalább már nem kell kiadni pénzt, hogy lecseréljem, vagy újravizsgázzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!