Lehetséges az, ha nagyon havas az út, és óvatosan jön valaki, csak 3. sebességben, akkor a 8,5km-es út tarthat 25 percig? Vagy Hülyeség?
De a kérdésednek sem itt a helye!
Az idiótát megszavazom!
Erre mi itt nem tudhatjuk a választ, úgyhogy hiába tetted fel a kérdést. A pároddal kommunikálj, ne velünk!!!!
És ezt nem rosszindulatból írom, hanem komolyan így gondolom. A legtöbb párkapcsolat alap problémája, hogy nem beszélgetnek egymással a párok. És nem csak azt kell megkérdezni, hogy jó volt e az ebéd, vagy miért nem értél időben haza? Hanem pl. milyen napod volt, elfáradtál? Főztem finom vacsit, utána megmasszírozlak stb...
Ha kedve van hazamenni, sietni fog hozzád, de ha csak folyton féltékenykedsz, te magad lököd más karjaiba.
Biztos megcsal.
Nem lehet, hogy mivel közeleg a karácsony, munka/suli után - mivel nappal dolgozik/tanul - mondjuk ajándékot vesz neked? Mondjuk titokban? Mondjuk... lehet, hogy meg sem érdemled...
De biztos megcsal.
Nem lehet, hogy találkozott vmi ismerősével? Nem. Biztos megcsal.
Nem lehet, hogy dugó volt? Áááá, nem. Megcsal.
Esetleg kedve támadt beülni egy kávéra, teára valahol, mert megkívánta? Úúúú. Nem. Szerintem inkább megcsal.
Hát hogy a fenében képzeli, hogy nélküled bármit egyedül csináljon! Mi ő? Egy ember, saját akarattal, saját vágyakkal, saját élettel? Jah bocs! Van egy párja. Egy párja, aki szerint biztosan megcsalja. Mert később ért haza.
Biztosan megcsal.
Én a kérdésemre vártam a választ,nem ítélkezést!
Főleg,úgy hogy senki nem tudja milyen a kapcsolatom! Hogy senki nem látja át a problémáinkat!
de írkáljátok csak nyugodtan, az 1. két válaszolótól már megkaptam a választ, a többi meg nem érdekel, Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!