Benyovszky Oszkár kérdése:
Autósiskolákban milyen átverésekre kell odafigyeli?
Figyelt kérdés
hol próbálják megvágni az embert?2012. dec. 11. 14:50
1/3 anonim válasza:
Engem nem próbáltak átvágni, csak valami hatalmas balf.aszok voltak, akik csinálták az adminisztrációt, közben a tanárok meg kitűnők voltak.
2/3 anonim válasza:
Pl. Szeretik feltüntetni a nagyon akciós árat amiben nincs még vizsgadíj
Vagy elfelejtik mondani hogy elsősegély is kell, általában az is lemarad az akciós árból.
3/3 anonim válasza:
Sokak által szidott csigavérnél tanultam vezetni anno(2 és féléve), semmi ilyet nem tapasztaltam. Ez inkább oktató függő. Én olyannnál voltam, aki bőrbelső E Mercedessel oktatott, emiatt rengetegen választották őt. Nem kell praktikákhoz folyamodnia, anélkül is megy hozzá a pénz rendesen. Egy, meg másfél hetente járkáltam csak hozzá, annyira elfoglalt volt emiatt. De nekem ő kellett, mert nagy autót akartam venni, meg eléggé nehezen ment, jobbnak láttam ha ülepszik bennem a dolog és szépen szétosztom azokat a 10 órákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!