Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi kell ahoz hogy MALÉV...

Mi kell ahoz hogy MALÉV pilóta legyen valaki?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 23:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
41%

Jézus Mária!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ennyi hülyeséget rég olvastam egy topicban...

Kicsit összeszedem a gondolataimat és mindjárt írok pár sort.

1 A perfekt angoloddal felszállni sem fogsz tudni, de még a hajtóműíndításhoz is kevés, (még a cockpit közelébe sem engednek:D) a fónia vizsgáddal Londonba meg még egy sz@ros kávét sem tudsz kérni a csini pultos csajszitól.

Csak, ismétlem CSAK angol fónia vizsga kell a repüléshez.

(az más kérdés, hogy a MALÉV kéri a C típusú vizsgát)

2 Nem kell egyetemi végzettség ahoz, hogy kereskedelmi pilóta legyél!

(az más kérdés, hogy a MALÉV kéri a felsőfokú végzettséget)

például: Czigány Ildikó a MALÉV első, és egyetlen női kapitánya a zeneakadémián végzett. (kell brácsán játszani menetközben...?)

A 0-ról a pilótafülkéig (B738) kb 5-9 millió forint és ha ügyes vagy 3 év alatt eljuthatsz odáig!

Tapasztalatból mondom, hogy tudom hol a legkönnyebb megcsinálni a PPL,CPL,IFR,NVFR,ME,MC, I.oszt reporvosi stb...

A könnyű alatt azt értem, hogy hol foglalkoznak veled úgy mint egy növendék pilótával, nem ugy mint egy valakivel aki idehozta a millióit.

Ha még érdekel a dolog priviben elmondok mindent.

2010. jún. 24. 22:27
 22/35 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:27

Érdekes, a kérdező kifejezetten arra volt kíváncsi hogyan lehetne Malév pilóta.

Nem kell lehülyézni azokat akik erre válaszolnak neki.

Az meg, h elvégzel minden képzést, sőt csinálsz egy 738 típust is zsebből, még nem garancia arra, h akárhová felvennének pilótának. Arról nem is beszélve, h egy Airbus típussal jelen állás szerint versenyképesebb munkaerő lennél...

Csak az én telefonomban van legalább 10-15 olyan ember, akinek megvannak ezek a papírjai sőt, dolgozott nagygépen több kevesebb ideig, most pedig helyet keres magának.

És nagyon nehezen talál.

2010. jún. 25. 07:13
 23/35 anonim ***** válasza:

Nem lehülyéztem őket, csak nem szeretem mikor valaki értelmetlen dolgokat ír egy olyan helyen ahol mindegy hogy kivagy, és ezzel esetleg befolyásolja mások jövőjét!

Abban egyet értek, hogy senki nem garantálja, hogy rögtön kapsz is munkát!

2010. jún. 25. 11:47
 24/35 anonim válasza:
14 éves lány vagyok és a pilótaság forog a fejemben. Az előbb olvasottak azt jelentik, hogy ha nincs pénzem, akkor álmom sem? Tényleg 4-9 millió is lehet? Mert akkor csak stewardess lehetek. :(
2010. júl. 24. 13:11
 25/35 A kérdező kommentje:
Sajnos így van ez :( de nekem a másik álmom legalább teljesülhet: buszvezető.
2010. júl. 24. 14:05
 26/35 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:11

Ha 14 éves vagy akkor van lehetőséged ingyenes képzésre is a Nyíregyházi főiskolán repülőmérnöki szakon van pilótaképzés!!!!

2010. júl. 25. 12:49
 27/35 anonim válasza:

Sziasztok!

Amerikában,vagy másutt mennyibe kerül egy sima PPL képzés?

2011. jan. 11. 17:53
 28/35 OpenEyes válasza:

A jelentkezés feltételei:

Betöltött, 21 év életkor;

Érvényes erkölcsi bizonyítvány;

Orvosi alkalmasság (ICAO, JAR-FCL 3-nak megfelelő orvosi alkalmassági);

Felsőfokú iskolai végzettség;

C típusú angol állami nyelvvizsga; (ITK által elismert, vagy honosított nyelvvizsga is megfelelő;)

Jó számítógép ismeret; (MS-Office alkalmazások stb…)

Elfogadható fizikai megjelenés; (Ez a kissé szubjektív kitétel azért követelmény, mert a pilótának bizalmat kell ébresztenie az utasban, ezért bizonyos testi fogyatékosság, esztétikai hiányosság kizáró ok lehet.)

A fenti alapkövetelményeken kívül előnyt jelent, de még nem feltétlenül kötelező:

MCC oklevél;

Min. ICAO level 4 nyelvvizsga

Hajrááá... Énis pilota szakra megyek .

Ilyen iskola pedig létezik Nyiregyházán mérnöki kar.

Állami támogatás is van de persze ahhoz olyan jegyek is kellenek :D Ellentétben: félév/250.000ft Teljes tanfolyam idö szaka 3és fél év!

2011. nov. 10. 23:19
 29/35 anonim ***** válasza:
csoda :(
2012. febr. 17. 22:44
 30/35 anonim ***** válasza:
Nem ártana hozzá egy légitársaság...
2012. febr. 19. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!