Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi kell ahoz hogy MALÉV...

Mi kell ahoz hogy MALÉV pilóta legyen valaki?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 23:08
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
88%
Az előző vagyok,ne add fel az álmod.Ha nem lehetne megcsinálni nem repülne senki :) Hajrá,sikerülni fog,csak kitartás!És ha mégis meggondolnád magad,menj légiirányítónak,ők is elég jól keresnek egyébként.
2009. aug. 21. 00:25
 12/35 A kérdező kommentje:
Csak sajnos az apám sem egy húde gazdag, hogy finanszírozná, én meg még csak 17 vagyok, szóval magamnak sem tudnám. na de majd gyűjtök, pár tíz v és talán összejön :D
2009. aug. 21. 00:31
 13/35 anonim ***** válasza:
88%
A légiirányító feltételeket majd elmondom reggel ha érdekel,de most megyek.Azért elmondom most hogy a betöltött 20. életév is feltétel :DAmúgy nem olyan hüde kifizethetetlen dolog.Hajrá azért!
2009. aug. 21. 00:38
 14/35 A kérdező kommentje:
okés, megköszönném:D hát gondoltam hogy nem is most 17 évesen fogok már :) sajnos:D
2009. aug. 21. 00:48
 15/35 anonim ***** válasza:
83%

" Az előző vagyok,ne add fel az álmod.Ha nem lehetne megcsinálni nem repülne senki :) Hajrá,sikerülni fog,csak kitartás!És ha mégis meggondolnád magad,menj légiirányítónak,ők is elég jól keresnek egyébként."

Na ettől még nem lesz nagyjából 10-15 millió forintja. Általában itt bukik meg a közhely, hogy csak akarni kell.

2009. aug. 21. 07:34
 16/35 anonim ***** válasza:
92%

Menj el egy sportrepülőtérre!

ha a Malév a cél, akkor Dunakeszit javaslom. Kezdj el vitorlázó repülni, ez egyébként is jó alap a pilótasághoz, másrészt megismersz több nagygépes pilótát, akik valóban tudnak segíteni neked a célod elérésében.

A szükséges képzéseket így is meg kell csinálnod, de nem mindegy milyen tarifán kapod.

Régebben volt olyan is, hogy a megfelelő óraszám összegyűjtését meg lehetett oldani úgy, h ingyen dolgoztál(repültél) valamelyik kis légi szolgáltató cégnek.

Azt tudnod kell, h jelenleg több a pilóta, mint ahányra szükség van, tehát nehéz pályát választasz.

2009. aug. 21. 08:34
 17/35 anonim ***** válasza:
55%
jelenkezz e nemzetvedelmi egyetmere, mernökire, onnan pl lehetsz pilota.
2009. aug. 21. 08:59
 18/35 anonim ***** válasza:
73%
Ha fizetel elintézem neked , 2 év alatt megkapod az engedélyt, persze " jelentos" osszeg fejében, ha már 25 évedet betoltotted, persze tudni is nagyon kell.
2009. aug. 21. 21:29
 19/35 anonim ***** válasza:

Ingyen is tudsz pilotanak tanulni, a Nyiregyhazi Foiskolan.

[link]

Egyebkent meg a Malev kovetelmenyei azert kicsit tobbek: ATPL elmeleti vizsganak legalabb meg kell lennie, a CPL mellett es a felvetelin 600 ora alatt senkivel se allnak szoba.

2009. okt. 3. 14:47
 20/35 anonim válasza:
Elment az eszed ! a leglepukkant légitársaság ! Lauda Air Cool !
2010. márc. 10. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!