Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az oktatóm vezetés közben üti...

Az oktatóm vezetés közben üti a fejemet, ordít és elküld a. Ti, hogyan kezelnétek/kezelitek ezeket a helyzeteket?

Figyelt kérdés

Ha találkozok vele, egy teljesen más ember. Viccelődik, hülyéskedik, tejesen kijövök/kijövünk vele.

Azt mondja, azért ilyen, mert így legalább megtanuljuk. Elmondása szerint, diákjai még egy gyalogost sem gázoltak el, a jó oktatásnak köszönhetően (ettől függetlenül bármi megtörténhet, megcsúszhat az autó, stb...)

Szóval ti mit csinálnátok, ha zsinórban 3-4x adná a tockost, hogy ne kuplungolj annyit, miért nem gyorsítasz, tartsd egyenesen azt az autót... meg amit még el tudtok képzelni. (C kategória)

2012. dec. 7. 19:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az első tockos után figyelmeztetném, hogy ha ezt megismétli akkor beépítem az orrát az arcába, a második után pedig be is építeném. Ha ezek után még mindig kapálózik akkor szilánkosra törném a kezét ott helyben a kocsiban.
2012. dec. 7. 21:40
 12/17 Zsolt75 ***** válasza:

Először is megkérném, hogy normálisan bánjon veled.

Ha ez nem segít megmondanám neki ha még egyszer megüt összetöröm a kocsiját.

Ha ez se segít összetörném a kocsit.

2012. dec. 25. 11:17
 13/17 Zsolt75 ***** válasza:

Ja és mindenképp arra hivatkoznék, hogy azért tört össze a kocsi mert vezetés közbe nyakon vágott az oktató. (ezért rántottam félre a kormányt pl )

Valószínűleg azonnal bevonnák az oktatói engedélyét és elmenne a kedve egy életre, hogy tockosokat osztogasson.

2012. dec. 25. 14:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Gondolom pasi vagy. Nekem ezt nem merte megtenni az "oktató" sem C, sem E, sem D-ben. Mert az elején leszögeztem. Én nem fogok senkivel lefeküdni a jogsiért (ahogy a B-nél sem tettem), én ha kell veszek pót órákat, én nem fogok hülyeségeket hallgatni tanóra címszó alatt, ha olyan vizsgabiztost kapok aki a zsetonra megy, akkor már most felejtse el, én nem vagyok "szőke" pikk-pakk megtanulok mindent, úgyhogy ne is próbálkozzon. Vágott egy meglepett fejet, majd megköszönte az őszinteségemet. Talán évek óta nemzetköziben ezért élek még, mert nem csak megvettem a "papírt".
2012. dec. 26. 10:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát ez durva...

Rám egyszer ütött az oktatóm... nem mondom, hogy jól esett, de határeset, hogy jogos volt-e vagy sem, ezt gondolom. Nem is igazán nekem szólt az ütés...

Az történt, hogy rosszul számítottam ki egy kanyart és úgy nézett ki, hogy egy oszlopnak fogok nekimenni. Szerintem tudtam volna még korrigálni, de ő úgy látta, hogy nem. Az oktatóm - érthetően - dühös volt és a kezemre egyúttal rácsapva (elég erősen) fordította el a kormányt az ellentétes irányba.

Mondom - nem esett jól - de nem szóltam egy szót sem, csak elfojtottam a könnyeimet.

2012. dec. 27. 18:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Jah... ettől nem mondanám, hogy utána jobban ment volna a kanyarodás. Minden más hibát, amit szépen mondott, vagy nem éppen barátságosan azt sem sajátítottam el sem később, sem hamarabb. Szóval nem a hangnemtől vagy a veréstől függött a tanulás hatékonysága... levezetik a feszültséget, ennyiről van szó.
2012. dec. 27. 18:45
 17/17 anonim ***** válasza:
#14, megkérdezhetem, hol tanultál, mikor csináltad a kategóriákat? Délpesten esetleg?
2012. dec. 27. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!