Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha a parkolób...

Mit lehet tenni, ha a parkolóban úgy álltak be, hogy nem fér ki a kocsim?

Figyelt kérdés

2012. dec. 1. 02:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

egyik : megvárni míg elmegy a fazon,

másik : kihívni a rendőröket,

2012. dec. 1. 05:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Harmadik, a déli népeknél divatos módi: ráfekszel a dudára amíg elő nem kerül a másik kocsi tulaja.
2012. dec. 1. 09:00
 3/11 Napkiraly ***** válasza:
negyedik: egyes, majd kuplung,finoman nekigurulsz, aztán egyes,finom gáz,és arrébbtolod.
2012. dec. 1. 09:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Velem is előfordult már párszor. Legutóbb pont tegnap este. Ilyenkor legszivesebben én is azt csinálnám, amit az utolsó válaszoló írt. Szépen (vagy kevésbé szépen) kitolnám a kocsiját. Ezzel csak az az egy baj van, hogy az én kocsim is rongálódna.

Nem értem, hogy lehet akkora tapló valaki, hogy beáll a másik autó mögé úgy, hogy tisztán látja azt, hogy így 4 irányból be lesz zárva a másik ember autója, és nem fog tudni elmenni??

2012. dec. 1. 09:20
 5/11 Bajer ***** válasza:
Azonnal hívnék egy autószállító trélerest, hogy vigye onnan a rákba.
2012. dec. 1. 11:15
 6/11 anonim ***** válasza:

És mit mondasz a tréleresnek, hogy miért, milyen alapon és hova vigye?

Napkiraly megoldását én láttam élőben: álltak sorban a parkoló autók, az utolsó egy R4 volt, előtte fél autónyi hely. Ügyes kolléga megérkezik egy Skoda Octaviával, nekigurul az R4 hátuljának, finoman előretolja és beáll. Negyed óra múlva az R4 tulaja megérkezik, meglátja mi történt és a következő történik: kiszállva nekitolja izomból a Skodának, behúzza a kéziféket, beteszi sebességbe és elsétál. :)

2012. dec. 1. 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Rászoktam feküdni a dudára. Pár hete egy hülye külföldi állt be a kocsim orra elé. Benzinkútra beszaladt kajáért, ott volt hely mindenütt, de pont az én autóm előtt volt szimpatikus neki. Ráfeküdtem a dudára, rohant a csávóka, hogy sorry-sorry. Hát bazki nem sorry, hanem ha van máshol hely, akkor álljon már oda, ne az én időmet rabolja a hülyeségével.
2012. dec. 1. 12:48
 8/11 Napkiraly ***** válasza:
na, az nem az én octaviám volt véletlen?
2012. dec. 1. 17:47
 9/11 Bajer ***** válasza:
Agent K-nek: Azt mondanám a tréleresnek, hogy vigye a gyűjtőtelepre, ahonnan kemény 15-20 000-ért majd kiváltja a tulaj. Az indok pedig, hogy akadályozza a forgalmat. Talán jard is kéne ilyenkor. Egyébként 1-szer láttam a Stadionok kereszteződésben egy autószállítót, rajta piros új swift elakadásjelzővel. A telepen meg szépen lemerülhetett az akku, de hát aki hülye, haljon meg.
2012. dec. 1. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Napkiraly: ha egy part menti horvát faluban is eljátszottad néhány éve, akkor lehet. :) Kék volt az R4, talán valami világos metál a Skoda.

Bajer: akkor esetleg rendőrt hívhatsz, aki elviteti. Saját szakálladra bárhova vitetni bőven kimerítené az eltulajdonítás fogalmát...

2012. dec. 1. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!