Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tesco parkolóban birság?

Tesco parkolóban birság?

Figyelt kérdés
Tegnap este 9kor a tesco parkolóban úgy parkoltam be hogy 1ik kerék átlógott a mellettem lévõ parkolóba és mire kijöttem ott diszelgett a fecni.. Feljelentettek szabálytalan parkolásért! 5autó volt a 100on helyes parkolóban... Jogosan büntetett meg? A tesco parkoló nem magán terület? Valószínû hogy csak pénzszedés miatt csinálták? Mit lehet ilyenkor tenni hogy megússzam?

#parkolás #Büntetês
2012. aug. 12. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom, a megnevezése közforgalomnak megnyitott magánterület. A KRESZ érvényes, de a leírásod szerinti parkolás nem ütközik szerintem a rendelet egyik pontjába se. Közterületesektől kaptad a cetlit?
2012. aug. 12. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Ki büntetett meg? Elvileg csak akkor lehet jogos a bünti, ha rokkant parkolóba lóg át, van hogy én is úgy állok be hogy átlóg(általában azért mert más parkol úgy, én meg ahhoz állok be jól hogy az autók jól nyithatóak legyenek)
2012. aug. 12. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!