Kellett potorat vennetek B-s jogositvany megcsinalasakor?
Ha igen akkor hanyat?
Olyanok valasza erdekelne, aki elotte meg sose vezetett es mindent akkor tanult meg.
Mi szerintetek a normalis? Sikerulhet potora nelkul altalaban egy embernek? Vagy 1-2 potora kotelezo.
A 21 éves a legjobb kor szerintem a tanulásra!
Vissza fogsz rázódni pillanatok alatt. Nekem volt, hogy ha egy 1 hét kimaradt jobban vezettem, mint előtte.
Az utolsó 2 órámon (2 egymás utáni napon) viszont simán bukást jelentő hibákat csináltam... :S
Vizsgára viszont - a 3. napra - jól felszívtam magam, nagyon figyeltem és nem volt gond. Annak ellenére, hogy nagyon ideges voltam az első 20 percben.
Jah... parkolás...
Az is jobban, ment a vizsgán, mint előtte...
A vizsgadrukk csodákat is tud ám tenni!! :) :)
Hamarosan kiderul, hogy teljesitek. 13-an vizsgazok.:D
Remelem azert jo ido lesz.:)
3 munkanapon után ehetsz a vizsgaigazolásért. Aztán irány az okmányiroda ahol csinálják a képet meg amit kell és 2-3 hét múlva megkapod.
Hamarabb nem lehet elintézni. Ideiglenes nincs.
Biztos vizsgaközpont függő is a dolog... több is van az országban, ha jól tudom...
Nekem a Petzválba kellett mennem a vizsgaigazolásért. A vizsgabiztos azt mondta 3 munkanap, a páromnak aki szintén az idén vizsgázott 4 munkanapot mondtak. Nem tudom, hogy a vizsgához képest mikor és hogyan számolva a napokat mindkét esetben úgy mentünk be, hogy ugyanazon a napon, ahogy a vizsga volt. Szerdán vizsgáztam következő héten szerdán mentem az igazolásért. Biztosra akartam menni, hogy nehogy feleslegesen menjek.
Okmányirodában ugyanazon a napon voltam. 30 nap a határidő. Reménykedem, hogy még karácsony előtt megkapom a jogsit.
Ha van időd, ajánlom majd a központi okmányirodát (Bp. Visegrádi utca), bár nem tudom, hogy van-e időpont mostanában és mikor hogyan tudnak fogadni. Ott kevesebb a várakozási idő a jogsira, ha már leadtad az igényt, pár nap - ahogy hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!