Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kellett potorat vennetek B-s...

Kellett potorat vennetek B-s jogositvany megcsinalasakor?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor hanyat?

Olyanok valasza erdekelne, aki elotte meg sose vezetett es mindent akkor tanult meg.

Mi szerintetek a normalis? Sikerulhet potora nelkul altalaban egy embernek? Vagy 1-2 potora kotelezo.

2012. nov. 27. 19:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én anno vettem pótórát, 5-6 óra körül, forgalomból(nekem még külön volt a rutin) előtte életembe nem vezettem. De vizsgán nem is volt semmi gond annak ellenére hogy a vizsgabiztos meg akart buktatni(az összes szívatós helyet végigjártuk amit ismert, de szerencsére én is ismertem őket :))
2012. nov. 27. 20:02
 2/19 A kérdező kommentje:

En ugy volt benne leszek az alaporakba, de kimaradt egy kis ido..aztan hibaztam utolso alkalmakkal es igy 3. potoranal vok. De bejelentett vizsgazni, de az meg kb 2 het kb...felek, hogy arra megint benazok.:((

Pedig alapba jol megy, mert mindig dicser...csak a parkolastol tartok picit.

2012. nov. 27. 20:41
 3/19 anonim ***** válasza:

Én nekem nem kellett sőt több ismerősömnek sem.

Az énszerintem nem gond ha néhány órát veszel csak ne 2 számjegyű legyen a pótórák száma.

Amúgyis a vizsgabiztoson múlik.

2012. nov. 27. 20:53
 4/19 anonim ***** válasza:

Én A kategóriánál voltam hasonlóképpen. Bár ott a kötelező óraszámot se vezettem le, de nem volt olyan óra hogy ne felejtettem volna kint az irányjelzőt :D (ugye ott nem kapcsol ki automatikusan, lassan 3 éves B-s jogsival meg valahogy hozzászoktam :))

De vizsgán valahogy egyszer se hibáztam. Szóval az, hogy órán rosszul meg nem feltétlen jelenti azt hogy vizsgán is rosszul fog menni :)

2012. nov. 27. 20:54
 5/19 A kérdező kommentje:
Remelem sikerulni fog.:) elegge izgulok, hogy milyen vizsgabiztost kapok...meg hogy majd ugy feszultebb leszek, hogy ott ul.. Meg majd bunkozik meg mindenbe belekot.
2012. nov. 27. 21:26
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem. Se az A-knál, se a B-nél, se C+E-nél. Bár a C+E-nél necces volt a vizsga, de az is meglett elsőre. Több meg nem nagyon lesz, buszozni nem akarok, helikopterre meg drága. :)
2012. nov. 27. 21:28
 7/19 anonim ***** válasza:
Idén vizsgáztem, előtte én sem vezettem. Szerintem attól is függ a pótóra, hogy hól vizsgázol. Nekem Vásárhely, és Szeged közt lehetett dönteni, én az elsőnél maradtam, sikerült a kötelező óraszámmal. De az oktató szerint Szegeden való vizsgánál nem árt előtte plusz órákat venni.
2012. nov. 28. 07:57
 8/19 A kérdező kommentje:
En Gyorbe tanulok vezetni.
2012. nov. 28. 10:48
 9/19 anonim ***** válasza:
Nagyrészt attól is függ, hogy hány éves vagy (minél idősebb annál lassabban tanulsz) és hogy az oktatót milyen gyorsan akar téged megtanítani. Én 36 órát vettem összesen, de más oktató lehet, hogy 60 óra alatt vitt volna el idáig. Az első oktatóm 4 óra alatt nem haladt velem annyit, mint a második 1 óra alatt... Ha népszerű az oktatód, nem érdeke, hogy sok órát csináljon magának egy-egy tanulóval. Hallottam olyat manapság, aki több, mint 60 órát vezetett (bp-i) tanuló és vidéki de az idősebb nő volt 80 órát.
2012. nov. 28. 17:04
 10/19 A kérdező kommentje:

21 eves vagyok.

Eleg jol megy, ki is emelte, hogy nem erti hogyan, de nagyon meg van elegedvr es hogy uyges vagyok..csak egy bizonyos ok miatt kisebb ido kimaradt es ez picit hatranyomra vallt..igy kellett potorat vennem.

Amugy az oktatom szuper, tehat ra semmi panasz.

Csak felek, hogy bejelentett most vizsgazni de elejere...es amig nincs idopont, hogy addig hatranyom lesz abbol, hogy most kimarad kis ido.

2012. nov. 28. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!