Kellett potorat vennetek B-s jogositvany megcsinalasakor?
Ha igen akkor hanyat?
Olyanok valasza erdekelne, aki elotte meg sose vezetett es mindent akkor tanult meg.
Mi szerintetek a normalis? Sikerulhet potora nelkul altalaban egy embernek? Vagy 1-2 potora kotelezo.
En ugy volt benne leszek az alaporakba, de kimaradt egy kis ido..aztan hibaztam utolso alkalmakkal es igy 3. potoranal vok. De bejelentett vizsgazni, de az meg kb 2 het kb...felek, hogy arra megint benazok.:((
Pedig alapba jol megy, mert mindig dicser...csak a parkolastol tartok picit.
Én nekem nem kellett sőt több ismerősömnek sem.
Az énszerintem nem gond ha néhány órát veszel csak ne 2 számjegyű legyen a pótórák száma.
Amúgyis a vizsgabiztoson múlik.
Én A kategóriánál voltam hasonlóképpen. Bár ott a kötelező óraszámot se vezettem le, de nem volt olyan óra hogy ne felejtettem volna kint az irányjelzőt :D (ugye ott nem kapcsol ki automatikusan, lassan 3 éves B-s jogsival meg valahogy hozzászoktam :))
De vizsgán valahogy egyszer se hibáztam. Szóval az, hogy órán rosszul meg nem feltétlen jelenti azt hogy vizsgán is rosszul fog menni :)
21 eves vagyok.
Eleg jol megy, ki is emelte, hogy nem erti hogyan, de nagyon meg van elegedvr es hogy uyges vagyok..csak egy bizonyos ok miatt kisebb ido kimaradt es ez picit hatranyomra vallt..igy kellett potorat vennem.
Amugy az oktatom szuper, tehat ra semmi panasz.
Csak felek, hogy bejelentett most vizsgazni de elejere...es amig nincs idopont, hogy addig hatranyom lesz abbol, hogy most kimarad kis ido.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!