Félek a KRESZ vizsgától? (többi lent)
Mi lesz ha az elején elrontom,akkor már nem is megyek át?
Már tudni fogom az elején?
és nem lesz már semmi értelme folytatnom?
Hogy van ez?
Valaki segítsen már légyszi!!!
Szeretném tudni hogy zajlik egy KRESZ vizsga?
Ha valakinek van türelme elmagyarázni részletesebben az jó lenne,mert nem merek belevágni!
Utolsó köszönöm.
Van egy pár olyan oldal ahol ismétli szinte majdnem az egész kérdést,de ezeket már tudom.
Nincs esetleg olyan oldal ahol folyamatosan lehet tesztet kitölteni és nem ismétli (esetleg ritkán) meg a kérdéseket?
Esetleg tudnád ajánlani?
Szerintem töltsd le a vizsgaprogramot, és abban végigmehetsz az összes kérdésen. Én is ezt tettem, volt ezerháromszázvalahány, de legalább jól megtanultam. Amely kérdéseket elrontottad, fotózd le printscreennel, és mentsd el. Ha kész vagy az 1300 kérdéssel, akkor menj végig még egyszer az elmentett kérdéseken. Én így csináltam, és 75/74 pontos kresz vizsgát csináltam :). Viszont mielőtt elmész vezetni, jó ha átolvasod, áttanulmányozod a kresz jogszabályt (kresz.info), mert attól, hogy a kérdésekre tudtad a választ, nem jelenti azt, hogy mindent tudsz a vezetéshez.
Egyébként a vizsga gy zajlik, hogy behívnak, leültetnek egy érintőképernyős kijelző elé, és 55 kérdésre ki kell választani a jó választ, ennyi. Mindegyikre 1 perced van, ami azért elég sok, ha tudod a dolgod :). Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!