Miért paráznak annyira a kresz vizsgától? Tegnap voltam 3 hibám lett, úgy hogy kb.4szer itthon kitöltöttem a gyakorló programot, meg minden óra után elolvastam egyszer az anyagot.
Azért, mert az embereknek a többsége nem tanulja meg a kreszt. Egyszerűen alig ismerek olyat, aki úgy ment kreszre, hogy áh át fogok menni, mert mki szart tőle.
A mai gyerekek csak kis része lenne olyan hülye, hogy ne tudná megtanulni, a többiek pedig nem szánnak rá elég időt, mert fontosabb nekik az, hogy bulizni menjenek vagy éppen délután a haverokkal vhova.
Amikor kérdeztem azokat akik kreszből vizsgáztak, mert nem csak a mi sulinkból volt ,akkor mki háát izé tanulgattam és csodálkoztak, hogy nem mennek át.
Tudom, hogy sok az az anyag, amit meg kell tanulni, de kb 150 oldal a közlekedés lakott területen belül + még lehet kívül is, de aki tud a városban, az tud kívül is menni, az ilyen szerkezeti dolgokra meg ott a program.
azért félmek, mert ciki megbukni. márpedig éppen a "menő" srácok hajlamosak arra, hogy nem olvassák el a könyvet, illetve hanyagul veszik a dolgokat. amikor vizsgáztam a vizsga kezdete után megjelent egy ilyen "menő" és ki volt akadva hogy miért nem engedik vizsgázni. holott mindenhol ki van írva, hogy a vizsga kezdete után már nem engednek be.
sztem 80% megy át, és 20% bukik meg. nekem gyenge 100% lett, igaz sokat is gyakoroltam rá. de ennek volt is értelme, mert most a forgalomban könnyebb felidézni a szabályokat :)
jajj de régi :D
én azért féltem anno, mert a bukástól féltem, éppen azért, mert kínosnak éreztem volna. a kresz egy baromi egyszerű, logikus dolog, és elástam volna magam, ha bukok.. de végül 75/73:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!