Miért állított meg a rendőr engem?
Figyelt kérdés
Adott volt egy piros lámpa ahol megálltam, a rendőr a másik sávban állt és amikor túráztattam a motort félrehívott és elkérte a papírjaim
Az egyik ellenőrizte a papírokat, a másik körbe nézte a motort
Sportmotorom van, a hang miatt köthetett belém?
37/f
2012. okt. 31. 19:55
1/8 anonim válasza:
Ellenőrizte a papírjaidat, ennyi. Sima közúti ellenőrzés, nem kötekedés.
2/8 anonim válasza:
Csak ellenőrzött, hogy nem-e lopott a motor, meg ilyesmi.
3/8 anonim válasza:
Túráztattad, ezzel felhívtad magadra a figyelmüket. Sajnos sokan jogsi nélkül állatkodva motoroznak és gondolták, hogy megnézik. Ha nem túráztatod, észre sem vettek volna.
4/8 A kérdező kommentje:
Valóban erre gondoltam én is, hogy szemet szúrtam nekik
Köszi a válaszotok
2012. okt. 31. 20:49
5/8 anonim válasza:
Én autóval kanyarodtam egy kereszteződésben úgy hogy csikorgott a gumi (2-es padló, és olyan 40-el kanyarodtam). A rendőröket meg közben vettem csak észre. Nekik piros volt a lámpa. (szerencsére) Azért néztek eléggé szegénykéim. Szerintem engem is megállítottak volna. :D
6/8 anonim válasza:
ma 22:09
"Szegénykéim" azért néztek akkorát, mert ritka látvány az olyan paraszt, aki 2-esben padlóig nyomja a gázt. És így kanyarodni, az már extra parasztság.
7/8 anonim válasza:
Vizes volt az út, meg siettem is... (Tudom, időben kell elindulni meg pályán kéne marhulni, de felénk még fizetős pálya sincs)Bár felénk mindenre ráröppennek ami egy hangyányit is szabálytalan.
8/8 anonim válasza:
marhulni sehol nem kell közúton vazzeg mert másokban tehetsz kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!