Ha megállít egy 16 éves embert a rendőr hogy nincs világítás, és azt mondja a rendőr hogy fel jelentést tesz ellene akkor az illető mire / mikre számíthat? HA NEM ÍRT ALÁ SEMMILYEN PAPÍRT!
Figyelt kérdés
Azt pedig a rendőr el nézte,hogy 2 másik 13 éves gyerek ott volt vele..Ráadásul az egyiket csomagtartón vitte de a rendőr azt el nézte kivételesen..2012. okt. 24. 15:04
1/6 anonim válasza:
Ha semmit nem írt alá, akkor az csak kamu, keménykedett egy kicsit.
2/6 anonim válasza:
"Ha semmit nem írt alá, akkor az csak kamu, keménykedett egy kicsit."
Ülj le, egyes!
Attól, hogy nem írt alá semmit, még simán feljelenthette.
3/6 anonim válasza:
Ha feljelentett, akkor gondolom előbb-utóbb jön a levél hogy mikor kell megjelenned a rendőrségen. Mivel nem vagy 18, ezért szülői kisérettel.
(Engem a 18. szülinapom előtt másfél hónappal kaptak el gyorshajtásért, mehettem apámmal a helyi örsre beszélgetni az illetékes előadóval. Épp csak sikerült kidumálni hogy ne vegyék el a friss jogsimat... Ej, a régi szép idők...)
4/6 anonim válasza:
Szabálysértési feljelentés, kapsz hivatalból egy csekket, olyan tízezer körüli összegről (a pontos összeget nem tudom), vagy meg kell jelenned és elbeszélgetni az előadóval, akkor lehet kevesebb is.
5/6 anonim válasza:
Csak azt mond meg, hogy falun vagy varoson vagy a városi rendőr enyhén köcsög, de faluban csak szülők kérésére vagy ha télleg eszetlenvagy akkor szól! Énis jártam úgy mentem uszodába simsonon nem égett a lampam kb 8 kmre van,de idegen rendőr csak enyit szólt este ne jarkaljak így
6/6 anonim válasza:
Ha nem írsz alá semmit, azt sem tudja a rendőr bizonyítani, hogy a helyszínen voltál...a szava az ma már igencsak kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!